Saadet’ten eğitim atağı

SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, eğitim programıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Milli Görüşçüler olarak eğitime her zaman önem vermekteyiz. Merhum Hocamızdan öğrendiklerimizi başta Milli Görüşçüler olmak üzere tüm insanlara anlatacağız. Hak bildiğimizi her zaman ve her yerde söyleyeceğiz. Bugün burada yapacağımız eğitim de kendimize gelme, şuurlanma ve çelikleşip dik durduğumuzu ifade etme eğitimidir. Bundan sonra da bu eğitimlere daha da önem verip devam edeceğiz ve teşkilatlarımızı dimdik tutarak elbet inandığımız zafere kavuşacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.
İlçe Başkanının konuşmasından sonra eğitim programına geçildi. Eğitimleri; Ramazan Akdağ (Temel Esaslarımız), Fahrettin Bayraktar (Teşkilat Modelimiz), Hasan Katırcı (Sosyal Yapının Güçlendirilmesi), Hayati Kalkan (Tanıtma), İsmet Coşkuner (Halkla İlişkiler ve İletişim), Hüseyin Kaya (Siyasi Rakiplerimizin Stratejileri), Ahmet Akmaz (Sosyal ve Siyasi Hizmetlerimiz), Ahmet Akmaz (Niçin Saadet) verdi. Sabah 09.00'da başlayan eğitimler, saat 17.00'de sona erdi.
Kapanış konuşmasını da yapan SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Bugünkü eğitimimiz çok faydalı olmuştur. Eğitimi veren hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Programa katılan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyor, Allah sizlerden razı olsun diyorum. Daha nice hayırlı çalışmalarda hep beraber bulunmak üzere hepinizi Allah'a emanet ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.