Saadet Partisi eğitim kampında

Saadet Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen eğitim kampına katıldı.
Yalova İhlas Armutlu Tesisleri’nde organize edilen eğitim kampına İl ve İlçe teşkilatları yoğun bir katılım gösterdi. Teşkilat mensupları yerel seçimler öncesi hem eğitim hem de stres atarak dinlenme fırsatı buldular.
2 gün olarak organize edilen programa genel merkezden de çok değerli hatipler iştirak etti.
Cumartesi günü yapılan eğitimleri Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ve Milli Gençlik Vakfı-Anadolu Gençlik Derneği Danışma Kurulu Üyesi Abdülaziz Kıranşal verdi. İlyas Tongüç “Yerel yönetimlerde Milli Görüş anlayışı”, Abdülaziz Kıranşal ise “İslam’da Aile” konuları üzerinde katılımcıları bilgilendirdi.
Pazar günü yapılan eğitimlerde ise Eğitimci Osman Soytürk, “Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri”, Müsider Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Karagül, “Hak-Batıl mücadelesi ve Ümmet Coğrafyamız” konulu sunumlarını yaptı.
Eğitim ile olarak bir açıklama yapan İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, şunları söyledi: “Öncelikle bu organizasyonu tertip eden İl Teşkilatı’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. 2 gün boyunca çok faydalı olan eğitimler aldık. Aynı zamanda teşkilat mensuplarımız dinlenme, stres atma ve birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldular. Gerçekten çok faydalı bir eğitim oldu. Yerel seçimler öncesinde heyecanımızı daha da yükselttik. İnşaallah önümüzdeki yerel seçimler Türkiye’nin her yerinde Saadet Partisi’nin en büyük zaferiyle sonuçlanacak ve insanlarımız özlediği Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.