“Saadet kazanırsa, Karacabey kazanır”

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, esnaf, kahvehane ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra köy ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyor.
Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, meclis üyesi aday adayları, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte köy ziyaretlerini sürdüren Çavdarlı, Karasu, Gölecik ve Keşlik köylüleriyle buluştu.
Köy ziyaretlerinde konuşan Çavdarlı, “Efsane hizmetleri yapabilmemiz için sizlerin desteklerinizi bekliyoruz. Seçimleri kazandığımızda ilçemizi ve köylerimizi birlikte yöneteceğiz. Koltuklara oturup makam ve mevki sahibi olmak için bu görevlere talip değiliz. Halkımıza en güzel hizmetleri yapabilmek ve Peygamber Efendimizin buyurduğu ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ Hadis-i Şerif’ine nail olabilmek için çalışıyoruz. Sizlerde takip ediyorsunuz. Belediyelerde yolsuzluk, rüşvet almış başını gidiyor. Rüşvet olmasın, yolsuzluk olmasın, temiz ve şeffaf bir yönetim istiyorsanız Saadet Partisi’ni desteklemelisiniz. Geçmiş yıllarda Refah Partisi birçok önemli belediyeleri kazanmış ve kimsenin aklına, hayaline gelmeyen hizmetleri yapmıştı. Çünkü bu iş aşkla, şevkle ve imanla yapılırsa başarı gelir. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki halkımız Milli Görüş’ü bekliyor. Çünkü yapılan efsane hizmetleri halkımız unutmuyor. Vereceğiniz destekle Saadet Partisi seçimi kazanırsa, Karacabey kazanacak. Yani sizler kazanacaksınız” diye konuştu.
Köylerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını dile getiren Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, her vatandaşa ulaşıp Milli Görüş belediyeciliğinin gerekliliğini anlatacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.