“Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak”

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, meclis üyesi adayları ile birlikte gece, gündüz demeden kapı kapı dolaşıyor. Ulaşılmayan vatandaş kalmaması için yoğun bir tempo içine giren SP’liler, projelerinden bahsederek destek istiyor.
Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi, Sultaniye Köyü’nde düzenlenen salon programında belediye başkan adayını ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Gündüz yapılan ziyaretlerde ise Hanım Kolları Teşkilatı, Ortasarıbey ve Yenisarıbey köylerinde kapı, kapı dolaşarak destek istedi. Tophisar, Akhisar, İsmetpaşa, Çavuşköy, Danişment ve Sultaniye köylerinde de ez ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı ve meclis üyesi adayları, ilgiyle karşılandı. Saadet Partisi’nin alternatif değil, tek çare olduğunu anlatan Çavdarlı ve ekibi, Karacabey’e Milli Görüş belediyeciliğinin kazandırılması için destek istedi.
Ziyaretlerin ardından Sultaniye Köyü Düğün Salonu’ndaki aday tanıtım programına geçildi. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, 5 yıllık dönemde Saadet Partisi ve Karacabey halkını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade ederek, vatandaşlardan bu kez meclise daha güçlü girebilmek için destek istedi.
Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Köylerimizde kapı, kapı dolaşarak vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik. Samimi ve yakın ilgiyle karşılandık. Gördüğümüz bu ilgi bizlerin çalışma heyecanını daha da arttırıyor. İnanıyoruz ki bu seçimlerde Saadet Partisi en büyük zaferleri kazanacak ve Karacabey’de dahil olmak üzere şehirlerimiz özlediği Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacaktır. Belediyeyi kazandığımızda, Karacabey’in sorunlarını çözmek için hemen harekete geçeceğiz. Gece, gündüz demeden, mesai kavramını bir kenara bırakarak halkımıza en güzel hizmetleri yapmak için çalışacağız. Her vatandaşımıza eşit mesafede olup, herkese adil davranacağız. Makamında oturan değil, halkla iç içe onlarla beraber olan bir belediye başkanı olacağız. Belediyenin parasını israf etmeyip, hizmet için en güzel bir biçimde kullanacağız. Kesinlikle partizanlık yapmayacağız. Yandaş üretmeyeceğiz ve adam kayırmayacağız. Karacabey’imizi hep beraber, elbirliği ve güç birliği yaparak yöneteceğiz. Kısaca Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak. Saadet kazanınca, herkes kazanacak” dedi.
Programın son kısmında ise, proje sorumluları tarafından köylülere bilgi verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.