S400 VE MANDACILAR (GÜDÜMCÜLER)

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Bağımsızlık Savaşımız öncesi Emperyalist Devletlerin korumasını ya da manda yönetimini isteyenler vardı. Anadolu’da Bağımsızlık Ateşi yakılırken de bunlar vardı. Erzurum Kurultayında açık açık Amerikan Mandası ya da İngiliz himayesi isteyenler olduğu bilinir. Bunlar dernekler bile kurmuştu. İngiliz Muhipleri Derneği, Kürt Teali Cemiyeti, Amerika Dostları Cemiyeti gibi… Sözüm ona işgalci İngilizler İslamiyetin yaşanmasının güvencesiydi! Sözüm ona “Bu millet koyundu, güdülmesi bir çobana gereksinimi vardı. Padişah Hazretleri bu görevi yerine getiremiyordu ama olsundu. Halife olarak kalsındı! Ülkeyi İngiltere ya da Amerika gül gibi yönetsindi. Geçtiğimiz günlerde ölen Püsküllü “Keşke Yunan kazansaydı” diyebilecek denli aşağılık, Din ve Vatan haini biriydi. Bu düşünceye göre babalarının Dimitri, George, Sam ya da Françoise olmasında bir sakınca yoktu! Onlar İslamiyeti yaşayacaktı! Bu soydan babalardan doğarak!
Maraş’ta bir Türk kadının başındaki yemeniyi çekip tecavüze yeltenen Fransız askerini yere seren Sütçü İmam “Vatanın namusu” diye Atatürk’e bağlılığını bildirip direniş başlatırken bugünün soysuz cemaat ve tarikat artıkları “başörtüsü çekildiği için” Sütçü İmam isyan etti, diyebilecek sığ ve aşağılık bir savunma içindeler!
Günümüzde de bu mandacı tiplerden var. Türk Ulusuna güvenmeyen, emperyalist devletlerin vakıflarında görev alan, bu vakıflarla ilişkileri olan… Bu vakıfların amacı tektir; işgal edecekleri ya da sömürecekleri ülkelerde bunu güzel güzel anlatacak, cennet vaad edecek tipleri desteklemek, onları gündemde tutmak.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bunlardan biri. Hepimiz biliyoruz, Doğru Yol Hükümetinde İç İşleri Bakanı olabilmesini Fethullah Gülen’in mektubu sağlamıştı. S400 alımı gündeme geldiğinde Kütahya’daki 2017 yılında mitingde aynen şunları söylemişti. “S400’LERİ ALIP DEPOLARDA ÇÜRÜTECEKLER”! Sonradan ne olduysa 2019’da Mart ayında Samsun mitingde “S400’LER TÜRKİYE’NİN YARARINADIR”!
Fetö terör örgütünün kaçaklarından Emre Uslu adlı tabansız “S400’LER ALINMAYACAK. EĞER ALINIRSA ÜZERİNE OTURACAĞIM”!
Kemal Kılıçdaroğlu ise bu denli ağır sözler söylemese de ağzından hiç düşürmediği şu sözcüklerle başlayan “AMERİKA MÜTTEFİKİMİZ”…..”NATODAYIZ”….AYRI HAREKET EDEMEYİZ “! Sonra S400’ler alınınca kıvırıverdi. “TÜRKİYE KENDİ SAVUNMA SİSTEMİNİ ELBETTE ALACAKTIR “!
Ekrem İmamoğlu’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu halde S400’ler ilgili derin bilgisini ortaya koydu! “AMERİKA İLE ARAMIZIN BOZULMAMASI GEREKİR”.
Türkiye’nin ABD Büyükelçiliğini yapmış, şimdilerin CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal Çeviköz durmaksızın S400 alımının sakıncalarından söz ediyor. “AMERİKA İLE İLİŞKİLERİMİZ” diyordu da bir türlü “TÜRKİYE ‘NİN GÜVENLİĞİ ” diyemiyordu. Sayın Çeviköz Bilderberg Açıklamalarının mimarı ABD sözcüleri ile Koç Üniversitesinde Ömer Koç ve Prof. Metin Sitti ile görüşmeler yapmaktan çekinmiyor. Görüşmeler sonunda şu açıklamayı yapıyordu. “S400’LER İLE İLGİLİ ABD İLE KOMİSYON KURULUP ÖYLE KARAR VERİLMELİ”! Bu arada ABD’de S400’leri almamız durumunda tehditler savuruyordu. Ne garip ki Ak Partide böyle bir komisyon kurma hadsizliğini aylarca önce yapmış. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu komisyonun çalışmasını engellemişti. CHP mi AKP’leşti yoksa AKP mi CHP’leşti bu soruyu hep kendime soruyorum.
Ve diyorum ki; Ak Partinin Ermeni ve Kürt açılımlarını yerle bir eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri. Ancak Diyarbakır’da “AÇILIMI EN İYİ BİZ YAPARIZ” diyen de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu!
Ya Türk Subayı Türker Ertürk ‘ün içinden çıktığı dilinden hiç düşürmediği Türk Silahlı Kuvvetlerine güvensizliğine ne demeli? 4 Temmuz 2018’de “KESİN BİLGİ ABD İLE GÖRÜŞMELER BİTTİ, S400 ALINMAYACAK”!
ABD Vakıflarının nemaladığı bir gün gibi gazete müsveddelerinin yazdıklarını buraya sığdıramayız!
Yine ABD vakıflarından nemalanan Mine Kırıkkanat ve Aslı Aslantaçbaş adlı kalemini satmış gazeteci müsveddelerinin “S400’LERİ ALAMAYIZ. ALIRSAK BİLMEM NE OLUR “! adlı yazı, tweet ve söyleşilerini de unutmayalım.
En acısı ise Şükrü Elekdağ gibi Türk Diplomasinin duayenlerinden bir emekli Büyükelçinin “S400’LER DEPOYA KONUP ÇÜRÜTÜLMEK İÇİN ALINIYOR” demesi Türkiye Cumhuriyetinin Dış Politikasının Atatürk çizgisine döndüğünden bihaber olduğu anlamındadır!
2015 yılının 27 Temmuzunda Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Halkçı ve Milliyetçi subaylarının masaya yumruğu vurduğundan bihaber bu mandacı İngiliz ve Amerikan severler rotayı görememiş.
Görenlerde rotayı yeniden emperyalist Batının kucağına oturtmaya yeminli bir Türkiye Cumhuriyeti düşmanı olarak çalışmaktadır. S400’ler alındı. Bu Türkiye Cumhuriyetine güvenmeyen, Türk Silahlı Kuvvetlerini küçümseyen düşüncenin piyonları dut yemiş bülbüle döndürdü! Hatta bazıları “Kraldan çok Kralcı ” oldu. Övgüler düzüyor. S400’leri getiren uçaklar inmeye başlayınca 4 sütun üzerinden S400’lere karşı başlık atan bazı gazeteler bile “TEHDİTLERE BOYUN EĞMEDİK” naraları bile attı.
Su uyur; düşman ve piyonlar uyumaz. Önümüzdeki süreçte emperyalizm bu piyonlara şunları söyletirse şaşırmayın!

  • S400’ler intikal yerine gitmesin!
  • Ruslar sırlarımızı çalıyor!
  • Rusya’nın güdümüne girdik. (1950 DP’li yılları anımsayın. Bu yalan kullanılarak iktidar oldular. Ama Amerikan mandasına soktular!)
  • Nato’nun savunma ağına bağlayamayacağımız için etkili olmaz. (Türkçe yazılımını biz yaptık, düğmesi Patriotlar gibi Brüksel’de değil Türkiye ‘de olacak )
  • Radarlarını kapatalım, ABD kızmasın! (ABD terör örgütlerini beslerken bize füze attırmayacağının güvencesi var mı?)
  • F35 programından çıkarıldık, mahvolduk. (F35’lerin yazılım sırları deşifre oldu, internette dolaşıyor. Yazılım hatası olduğunu ABD kabul etti)
  • Yaptırımlarla mahvoluruz.
  • ABD ne isterse yapar. (Vietnam’da yenildi, Kamboçya’da yenildi, Laos’ta yenildi, Venezuella ‘da yenildi, Suriye’de yenildi. )
    ATOM PARÇALANIR; TÜRKİYE CUMHURİYETİ PARÇALANMAZ! BİLİNE!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.