Rüzgar çocuklar Bursa’ya hazırlanıyor!

Hacı Ahmediye Onur’lu atletler, çalışmalarını sürdürüyor:

İlçedeki atletizm yarışmalarında tüm branşlarda dereceye giren ve kupalara ambargo koyan Hacı Ahmediye Onur İlköğretim, 18 Ocak’taki İl Şampiyonası’nda da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Uçar’ın göreve gelmesiyle sporda büyük ivme kazanan Hacı Ahmediye Onur İlköğretim, takdiri de hak etti.

Bursa’da Küçük Kızlar-Küçük Erkekler ve Yıldız Kızlar-Yıldız Erkekler olmak üzere 4 takımla mücadele edecek olan Hacı Ahmediye’nin rüzgar çocukları, Atatürk Kültür Parkı’nda haftanın 2 günü antrenman yaparak hazırlanıyor.

Uçar’a ayrı parantez!

Hacı Ahmediye Onur İlköğretim’i sporun birçok alanında atağa kaldıran Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Uçar, dikkatleri üzerine çekti.

            Çalıştığı her okulda iz bırakan Murat Uçar, öğrencilerine aşıladığı hırs ve özgüven sayesinde ilçenin başarılı beden eğitimi öğretmenleri arasındaki yerini aldı.

            İlk görev yeri olan Atatürk İlköğretim’de katıldıkları 4 turnuvanın üçünde kupa kazanan Uçar, daha sonra çalıştığı Cumhuriyet ve 14 Eylül İlköğretim Okulu’nda da benzer başarılara imza attı.

            Öğrencileri tarafından da çok sevildiği gözlenen Uçar, “Yalnızca işimi yapmaya çalışıyorum. Öğrencilerimi seviyorum. Onlarla arkadaş olmaya, onlara ağabey gibi davranmaya çalışıyorum. Başarının da çok çalışmayla kendiliğinden geldiğini söyleyebilirim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.