RÜYA GİBİ BİR TÖRENLE NİŞANLANDILAR

Karacabey’in seçkin ailelerinden Sanayici Merhum Nesra & Saim Güleç’in biricik kızları Fimaks Makine A.Ş. Pazarlama Sorumlusu Neslihan ile ilçenin saygın ailelerinden Çiftçi Nesibe & İsmail Aykan’ın oğulları Tasarımcı Şener bir ömrü birlikte paylaşmak için muhteşem bir nişan töreniyle ikinci adımı attı.
Geçtiğimiz Haziran ayında sözlenen genç çift, görkemli nişan merasimlerini de Yunus Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Davetliler unutulmaz bir gece yaşarken, rüya gibi gerçekleşen töreni Neslihan ve Şener’in mutluluğu daha da güzel kıldı. Dillere destan nişan merasimin de aşkları gözlerinden okunan genç çiftin nişan kurdelesini gelinin uzun yıllar birlikte çalıştığı mesai arkadaşı Işık Semiz keserken bitimsiz mutluluklar diledi. Takılan nişan yüzükleri sonrası ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Neslihan & Şener çifti hayatı paylaşmak için birbirlerine söz vererek mutluluklarını taçlandırdı. Pasta kesiminin ardından bir ömür beraberliğe ışık tutacak yolda sevgilerini sonsuzluğa taşıyan Neslihan & Şener çifti ilk dansını coşkulu alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Gecede uyumlarıyla göz kamaştıran Neslihan ve Şener çiftçinin heyecanları gözden kaçmadı.
Davetlileri kapıda karşılayan Güleç ve Aykan aileleri nişan törenine bizzat katılan, çiçek ve çelenk göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Törene katılan misafirler müzik eşliğinde doyumsuz bir gece yaşarken Neslihan ve Şener uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir nişana imzasını attı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği nişan kutlaması, muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Güleç ve Aykan ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken gece geç saatlere kadar genç çiftle birlikte doyasıya eğlendiler. Önümüzdeki sene nikâh masasına oturacak Neslihan & Şener çiftini Meltem Ailesi olarak tebrik eder, evlilik yolunda attıkları bu güzel adımın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileriz.

Çift, sosyal medya üzerinden Nişan Törenleri’ne katılan misafirlerine ise şu mesajı paylaştı: “Nişanımıza katılan, dün gece bizi yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ederiz. 🙂 Bizlere güzel bir gece yaşattınız. Aynı performansı düğünde de bekliyoruz. 🙂 Görüşmek üzere…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.