Rüya gibi bir düğün!

Karacabey’in saygın ailelerinden Ayben&Erkan Demiralay çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Mete ile Kayseri’nin tanınmış ailelerinden Gülcan&Hamdi Şaş’ın biricik kızları Özge görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Taşlık Mahallesi’nde Pazar akşamı gerçekleştirilen göz kamaştıran kır düğününde; Demiralay ve Şaş ailelerini, bu mutlu günlerinde akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı muhteşem düğün merasiminde ebedi sevgi yolunda aşk dolu birlikteliklerini tek kalpte birleştiren Özge ve Mete çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.

Mutluluklarına ışık tutacak yolda sevgilerini sonsuzluğa taşıyan Özge ve Mete çifti konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.

Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda Demiralay ve Şaş aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.

Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.

Mutluklarını gözlerinden okunan ve birbirlerine çok yakışan genç çift, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.

Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Özge ve Mete Demiralay çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.