Roman vatandaşlara şiddet üzdü!

Karacabey Belediyesi’ne dün sabah yardım istemek için giden roman vatandaşları, beklenmedik şiddet karşısında şaşkınlık yaşadıklarını ve üzüntü duyduklarını belirtti.
Belediye’de ikinci sınıf vatandaş muamelesiyle karşılaştıklarını dile getiren roman vatandaşlarımız çirkin saldırıyı kınadıklarını söyledi.
Belediye’den yardım istemek için gidenlerin arasında kalp hastalarının da yer aldığı belirtilirken, bir vatandaşımızın baygınlık geçirdiği ve ambulansla kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerle tekrar sağlıklı durumuna kavuşturulduğu görüldü.
Belediye’nin anlamsız tutumunu eleştiren roman vatandaşlarımız, “Derdimizi anlatamadan görevliler tarafından içeride tartaklandık. Belediye görevlilerinin bizlere sert davranışlarından ve şiddete yönelmelerinden büyük üzüntü duyduk. İçimizde yer alan hasta bir vatandaşımız ölümden döndü. Belediye görevlilerin şiddet uygulaması sırasında baygınlık geçiren arkadaşımız ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tedavi sonucu kurtarılan arkadaşımız ölseydi ne olacaktı? Bu çirkin saldırıların hesabını kim verecek? Bizi kimse dinlemiyor. Derdimizi kime anlatacağız? Belediye insan ayrımı mı yapıyor? Roman vatandaşlarına yapılan bu haksızlık karşısında sessiz kalmayacağız. Bizleri sadece seçim zamanlarında insan yerine koyan iki yüzlülerden hesap soracağız. Belediye’nin bu tutumunu roman vatandaşları olarak üzüntüyle kınıyoruz” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.