Rant peşindeler!

FB Derneği’nde kongre öncesi ortalık karıştı:
*Kongre öncesi Koray Yılmaz’ın liste hazırlığı içinde olmasına Başkan Hakan Vapur’dan çok sert eleştiri geldi.
Daha önce aday olmayacağını duyurmasına karşın, sürpriz bir kararla önceki gün yola devam edeceğini açıklayan Hakan Vapur’a yine sürpriz bir şekilde rakip çıktı.
    Vapur’un, başka adaylar çıkmaması üzerine yeniden aday olduğunu belirtmesinden iki gün sonra İddaa İşletmecisi Koray Yılmaz’ın da içinde bulunduğu liste çalışmasının yapılması kongrenin çok çetin geçeceği görüşlerine neden oldu.
     Şu an için Koray Yılmaz’ın başkan adayı mı yoksa yönetim de yer alacağı belirsizliğini korurken, konunun kamuoyuna yansıması üzerine Dernek Başkanı Hakan Vapur’dan eleştiri yağmuru geldi.
Üye aidatlarını bile ödemediler!
Hakan Vapur, Koray Yılmaz ile birlikte dernekten ihraç edilen bazı kişilerin rant peşinde koştuklarını ve gerçek Fenerbahçeli olmadıklarını savundu.
Vapur eleştirilerinde şu görüşlere yer verdi; “25 Eylül 2011’de Fenerbahçeliler Derneği’ne yeniden başkan olmayacağımı duyurmuştum. Bu açıklamamdan 24 Ocak 2012 tarihine kadarki süreçte başka aday ve adayların çıkmaması üzerine yola devam etme kararı aldım. Ancak bu kararımdan iki gün sonra Fenerbahçeli olup olmadığını bilmediğim, 2 yıl önce olduğu gibi yine başkan adayı olmak için eski başkan tarafından anlık üye yapılan ancak korkup kaçan ve yönetimime girmek için benimle saatlerce pazarlık yapan şahıs yine ortaya çıktı.
O günden bu güne dernek lokaline hiç uğramayan, Fenerbahçeliler Derneği’nin oluşumunda ismini hiç duymadığım bu şahsın, liste hazırlığında olduğunu kamuoyundan öğrendim. Bu şahıs 2 yıl 15 gündür defalarca uyarmamıza karşın 60 TL olan aidatını ödemediği gibi derneğe de rest çekmiştir.
Bu şahıs, 2 yıl içinde 3 kez Karacabey’e gelen Fenerium Tırı’nın önünden bile geçmemiştir. Arkasında yönetimimden ihraç ettiğim bazı kişilerle hareket eden bu şahıs, rant düşünceleri ile her seçim öncesi şişirilerek balon gibi havalanmıştır. Bir de bu şahıs, küstahça benim değer verdiğim, başkan olmadan tanıştığım ve her zaman görüştüğüm kişilerin ismini zikretmediğim halde, her üyemizin bildiği üst düzey yöneticilerimizin adını kullanarak aday olduğunu açıklamıştır.
İşte adaylığımı açıklamamamın hemen sonrası liste hazırlığı içinde olduğu belirtilen bir Koray Yılmaz fırtınası esmeye başladı. Keşke bu arkadaş, iki gün önce aday olacağını açıklasaydı da beni hiç uğraştırmasaydı. Her şeye rağmen hayırlı olsun diyorum.
Rıdvan Dilmen’in sağ kolu olduğunu duyduğum ancak nereden tanıştıklarını bilmediğim Koray Yılmaz, sessizliğin arkasındaki fırtınayı arkasına almıştır. Ancak şu hiç unutulmasın ki, fırtınayı arkasına alan uçar gider. Bazen günde 4 mevsim yaşıyoruz. Her mevsimin de ayrı bir güzelliği vardır.
Başkan olacak kişi derneğe sahip çıkmalıdır!
Karacabey Fenerbahçeliler Derneği’ne başka adaylar da çıkmalıdır. Ancak bu işi gerçek Fenerbahçeliler yapmalıdır. Dernekçilik sevgi ve vicdan işidir. 2 yıldır rantları körerdi diye değil, Fenerbahçe aşkıyla hareket edilmelidir. Fenerbahçe’ye olan görevlerini yerine getirmeleri ve ilk olarak da aidatlarını her yıl yatırmalıdırlar. Üyelerinin karşısına temiz çıkmalıdırlar.
Kim başkan olursa olsun, derneğe her zaman gelmeli ve sahip çıkmalıdır. 380 gün sonra gelip de ‘Ben adayım’ dememelidir. Benim değer verdiğim yöneticilerimin adını ağzına kesinlikle almamalıdır. Varsa kendilerinin üst düzey tanıdıklarının isimlerini kullansınlar. Bir de en önemlisi vaatlerini ortaya koysunlar.
Derneğimize üye 195 kişiden 90’ı defalarca uyarmamıza karşın üye aidatlarını ödememekte ısrar etti. Bunun üzerine Dernek yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde bu kişileri ihraç ettik. Oy kullanacak arkadaşların listesi 02 Şubat 2012 Perşembe gecesi dernek lokalinde askıya çıkarılacaktır. Şu an için dernek üye sayımız 105’tir. Tüm kamuoyuna duyurulur. Başkan adayı olacak arkadaşlara başarılar diliyorum.”
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.