Rakipler belli oldu!

Rakipler belli oldu!
Karacabeyspor’un 3.lig terfi maçlarındaki muhtemel rakipleri belli oldu.13-17 Mayıs tarihleri arasında oynanacak İstanbul Grubu’nda yer alan Karacabeyspor “Bay” çekti.
Buna göre; 13 Mayıs Çarşamba günü Bakırköy Belediye Stadı’nda Edremit Belediyespor ile Derince Belediyespor galibiyle 15 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da İstanbul Vefa Stadı’nda karşılaşacak olan Karaca, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Karacabeyspor bu maçı kazandığı takdirde, yine Çarşamba günü oynanacak Kırklarelispor – Kocaeli Kağıtspor ile Bursa Gürsu Bld – Balıkesir Ayvalıkgücü galipleriyle İstanbul şampiyonu olmak için mücadele edecek.
Pazar günü İstanbul Merter’de Green Park Otel’de kampa giren Karaca, Cuma günü oynayacağı maçtan mutlak zaferle ayrılmayı istiyor.
Genel Kaptan Murat Erol, takımdaki havanın üst düzeyde olduğunu belirterek, Karacabeylilerin beklediği 3.lig özlemine son vereceklerini duyurdu. Erol, sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Karacabeyspor’un 3.lig kalitesinde bir takım olduğunu vurgulayarak, “Taraftarımızın duaları bizimle olsun. 3.lig kalitesinde bir takımız. Hedefimize mutlaka uşacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.