Devlet Hastanesi ne iş yapar?

Devlet Hastanesi ne iş yapar?
*Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne alınan Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazı’ndan bizim hastanemize birinin bile getirilememiş olması, Ali Koyuncu’nun Karacabey’e üvey evlat muamelesi yaptığını gösteriyor.
Karacabey Devlet Hastanesi’nde Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazlarının eksikliği vatandaşların yoğun tepkisine yol açtı.
İktidar Partisini eleştiren vatandaşlar, sağlık açısından çok önemli bir ihtiyaç haline gelen Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazının Karacabey Devlet Hastanesi’nde olmamasının utancını yaşadıklarını ve üzüntü duyduklarını söyledi.
Karacabey Devlet Hastane’sinin sevk işlemi yapmanın dışında başka bir işe yaramadığın ileri süren vatandaşlar, sağlık alanında devrim yapacağını söyleyen AK Parti yöneticilerinin sınıfta kaldığını belirtti. AK Parti yöneticileri Karacabey’deki bu eksikliği nasıl görmezden gelir? Devlet Hastanesi sapır sapır dökülüyor. 7 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti yöneticileri, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne hizmet yağdırıldığını görmüyor mu? Karacabey Devlet Hastanesi, Mustafakemalpaşa’nın şubesi durumuna düştü. Karacabeyli hastalar, Emar, Tomografi yada Kemik Ölçümü için Mustafakemalpaşa’ya taşınmaktan perişan oldu. Karacabey bu kadar sahipsiz mi? Karacabey Devlet Hastanesi, hastaları başka il ve ilçelere sevk etmekten başka ne iş yapıyor? Hastalar için büyük ihtiyaç olan Emar, Tomografi ve Kemik Ölçüm Cihazlarının bulunmamasını Ali Koyuncu nasıl açıklayabilir? Ali Koyuncu milletvekili seçilmeden önce, Mustafakemalpaşa’ya fazladan tek bir çivi bile çakılmayacağını, iki ilçeye aynı anda eşit hizmet getireceğini defalarca söylediğini galiba çok çabuk unuttu. Horlanmaktan, oradan oraya savrulmaktan bıktık. Bu sıkıntıya çare bulunsun” dediler.
Bu gelişmelerin ardından Devlet Hastanesi’ndeki gerçeği gözler önüne seren vatandaşlar, soruna bir an önce çare bulunmasını istediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.