Ragbi Federasyonu’na ev sahipliği yaptık

Ragbi Federasyonu’nun 13 yaş gurubu Softbol Mix Yarışmaları Türkiye Şampiyonası öncesinde hazırlık amacıyla 4 takımlı bölge müsabakaları Karacabey’de gerçekleşti.
Hafta sonu Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü Sentetik sahası ve Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar keyifli ve heyecanlı anlara sahne oldu.
Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Gençlerimizin başka spor branşlarını da tanımak spora olan ilgilerini arttırmak ve ilçemizin spor yelpazesini genişletmek amacı ile etkinliği ilçemize aldık. Toplam 72 sporcu müsabakalarda yer alarak çocuklarımıza unutamayacakları bir hafta sonu yaşattık. İlgi gösteren velilerimize gönüllü çalışan Beden Eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyor, şampiyonada birinciliği elde eden Karacabey Avrasya G.S.K takımına Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Yarışmalar sonunda ortaya çıkan sıralama ise şöyle olmuştur. 1.Karacabey Avrasya G.S..K, 2.Görükle G.S.K, 3.Bursa Softbol G.S.K, 4.Anadolu G.S.K” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.