Radyo Yörem, 20 yaşında!

Radyo Yörem Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Tunalı, kuruldukları günden itibaren basın yayın ilkelerinden taviz vermediklerini, ülkenin birlik ve beraberliği ile bölünmez bütünlüğünü içeren yayın anlayışıyla özveri ile çalıştıklarını belirterek, kendilerine kurulduğu günden itibaren sahip çıkan ilçe halkına ve resmi özel tüm kuruluşlara ve yöneticilerine teşekkür etti.

Karacabey’deki yayın hayatında 19 yılı geride bırakan Radyo Yörem, bugün bir yaşına daha giriyor. Kurulduğu ve yayın hayatına başladığı günden bugüne ilçe sorunlarını gündeme taşıyan, her Cuma günü kesintisiz bir şekilde ilçenin Ulu Camii’nden canlı yayınlarla katkı sağlayan Radyo Yörem, canlı yayınlarıyla müzik keyfini, canlı bağlantılarıyla da canlı yayın heyecanını dinleyenlerine yaşatıyor.

İnternet sitesi üzerinden bu yayınlarını dünyanın her bir tarafındaki Karacabeylilere ulaştırmanın heyecanını yaşatan Radyo Yörem, Genel Müdürlüğünü Alper Tunalı’nın yaptığı Takip Gazetesiyle de yazılı basın dalında hizmetini sürdürüyor.

Radyo Yörem’in kurucusu H. İbrahim Tunalı, Radyo Yörem Ailesi olarak kuruluşlarından günümüze geride kalan 19 yılın verdiği hizmet ve yayıncılık heyecanıyla yeni bir yıla daha girdiklerini belirtti.

Tunalı, ““Bizler hala ilk günkü heyecan ile hizmetimizi sürdürüyoruz. Eskiden olduğu gibi dinleyicilerimizin manevi desteklerini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Şunun bilinmesini istiyorum ki yazılı basın ile sesli basının yeri birbirinden farklıdır. Yazılı basın ürünü gazeteler, dağıtıldığı ve ulaştığı insanlarla sınırlıdır. Oysa radyo yayınları evler, işyerleri, araçlar hatta tarlalarında çalışmakta olan çiftçiler bile bu hizmetten anında yararlanmaktadırlar. 20 Şubat Pazartesi günü radyomuzun kapıları tüm dinleyenlerimize ve okurlarımıza sonuna kadar açıktır. Kuruluşumuzdan bugüne desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.