PTT kuruluşunun 167’nci yılı

PTT kuruluşunun 167’nci yılını kutluyor
Osmanlı Devleti’nin posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde bir Bakanlık olarak kurulan PTT, 167’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor.
Karacabey PTT Müdürü Yüksel Özel, PTT’nin asırlık tecrübesinin bu günlere taşınmasında katkısı olan meslektaşlarımızın ve sergilediği hizmet aşkı ve heyecanı ile çalışanlarının bu mutlu gününü kutladığını belirtti. Özel, “Hiçbir başarı tesadüf olmadığı gibi, kurumların başarıları da tesadüf olmayıp, kolektif çalışma ve gönül birliğinin ürünüdür. Hizmetlerini bu bilinçle sunmayı ilke edinmiş olan kuruluşumuz, her kademedeki personelinin fedakâr çalışmalarıyla çağın gereklerini yerine getirme gayreti içerisindedir.
Yakın zaman önce başlattığımız değişim, dönüşüm ve gelişim hamlesi, her kademedeki mesai arkadaşımın özverili çalışmaları ile bundan sonraki senelerde daha da hızla devam edeceğine inanıyorum.
Bu zamana kadar yaptığımız güzel şeyler, bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir. Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda hatta bir adım önden takip ederek uygulamaya koymak; çağdaş hizmet sunmanın gereği ve muasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaşmanın olmazlarındandır. Bu anlayıştan hareketle kurum olarak, takım ruhu ve 167 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız.
167. Kuruluş yıldönümümüzde üstün vazife anlayışı içinde çalışan tüm personelimizi sevgi ve saygı ile kucaklıyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.