Alo Meltem (Halkın Sesi)




Teröre lanet yağdı!
Türk milleti artık ayağa kalkmalıdır. Bir takım kavram ve gerekçelerle soysuz köpeklerle hesaplaşmamız engellenmemelidir. Bizi şehitlerimiz kadar elimizi kolumuzu bağlayan sözde yetkililerde(!) kahretmektedir. Fakat son sözü büyük Atatürk söylemiştir.”Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.” KAHROLSUN ABD VE İŞBİRLİKÇİ PKK, ŞEHİTLER, ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.
***
Şentürk; Türk Milleti çaresiz değildir!
Bütün benliğimizle, kalbimizle, her şeyimizle şehitlerimizin, gazilerimizin, vatan için savaşan Mehmetçiğin yanındayız. Hepimiz Mehmetçiğiz. Terörle Mücadele Kahramanları kampanyasına biz de destek veriyoruz.
***
Fenerbahçelilerin100. Yıl coşkusu
Değerli Karacabeyli Fenerbahçeliler; Karacabey Derneğinin yaptığı balo gerçekten şaheserdi. Bu zamana kadar katıldığım balolar arasında en iyi baloydu. Coşkulu Fenerbahçe taraftarları gerçekten çok fazlaydı. Hiç bu kadar bayan ve çocuk olan balo görmedim. Dernek yönetim kurulu üyesi aynı zamanda iyi arkadaşlarım olan Hakan Vapur, Haluk Aka ve yönetimini kutlar nice diğer balolarda bir arada olmak dileğiyle saygılarımı sunarım.
Can AKBULUTLU Spor Yazarı
***
Teröre lanet yağdı!
Bir Papaz öldü Hıristiyan oldular, Bir Hrant öldü ermeni oldular, 1 günde 12 şehit verdik, hangisi TÜRK oldu? HEPİMİZ TÜRKÜZ; HEPİMİZ MEHMETİZ.
***
Can önemli olmak ister
Sayın Özsarı yaşadığı olaylardan yola çıkarak bir tespit yapmıştır.Bunu hemen bölgeciliğe dökmenin bir anlamı olmaması gerekir.İncelerseniz değişik toplumlarda, değişik davranış biçimleri görürsünüz.Örneğin Orta Asya Halkının bazılarında büyük bir yaban hayvanı avlayamayan delikanlı evlendirilmez.Yine bazı toplumlarda hırsızlık yapmayan adamdan sayılmaz.Örnekleri çoğaltmak mümkündür.Karadeniz Bölgesinin insanı sıcak kanlıdır.Çok çabuk trans duruma gelir..Fıkralarda da hep anlatılır. “Adamın biri Karadeniz Bölgesinde mezarlık ziyareti yapmaya gitmiş ve mezar taşları dikkatini çekmiş ve sırasıyla okumaya başlamış. Bir mezar taşında “Beş kişiyi vurdi, sonra vurildi.”üç kişiyi vurdi, sonra vurildi.””En son bir mezarı okur “kimseleri vuramadı, poku pokuna gitti.”İşte böyle… Saygılarımla
***
Zeki Gülan; Türkkan’a meydan okudu
Ooo! bu kavga bitmez. Biri kılavuz karga öteki aynı sürüde karga. Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz.
***
Ücretsiz kalp taramasına yoğun ilgi
Bu hastanelerde tam avcı, yapmadıkları cambazlık yok. Millet fakirleştikçe hastalıkları artıyor. Sanki vatandaşın özel hastanelere gidebilecek parası kaldı.
***
Taşlık en başarılı okul seçildi
Taşlık ilköğretimde çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım 1.lik başarısı ile daha güzel günlere ulaşırlar. Öğrencilerimin gözlerinden öperim. Şu anda Mardin/Dargeçit’te; Gazi Yibo’da Türkçe öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Orada çalışan arkadaşlara başarılar diliyorum. Böyle güzel haberlerle Taşlık İlköğretim okulunun duyulması bir gurur kaynağıdır. Müdür Bey’le bir vakit satranç maçı yapmak isterim. Görüşebilmek arzusuyla hoşça kalın. AKIN ÖZARSLAN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.