PTT isyan ettirdi

Karacabey PTT Şubesi’nin mesai saatlerine uygun olarak hizmet vermediği iddiaları kafa karıştırdı.
            PTT Şubesi’nin Cumartesi günleri öğleden sonra kapalı olduğu ve mesai saatlerine uymadığını ileri süren vatandaşlar, konuya açıklık getirilmesini istedi.
            PTT Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yayınladığı “Mesai Saatleri Çizelgesi”ne göre Karacabey Şubesi’nin Cumartesi günleri açık olması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, çalışma saatlerinin ise 08.00 ile 19.00 arası olduğunu vurguladı.
            Vatandaşlar, aynı mesai çizelgesinde yer alan Mustafakemalpaşa Merkez PTT Şubesi’nin Cumartesi günleri hafta içi mesai saatlerine göre çalıştığının altını çizdi.
            Personel sıkıntısı nedeniyle mesai saatlerine uyulmadığını öne süren vatandaşlar, “Personel yetersiz diye mesai saatinin düşürülmesine anlam vermiş değiliz. PTT önünde saatlerce bekliyoruz. Kimimiz köydeki işlerini bırakıp geliyor. Türkiye’de o kadar işsiz varken, resmi yerlerdeki bu personel sıkıntılarına bir anlam veremiyoruz. Sıkıntıya bir an önce çare bulunmalıdır. Yıllardır süren bu çile ne zaman bitecek?” diye yakındı.
            PTT’deki güvenlik görevlilerinin Tebligat ve Posta gişesinde hizmet vermeye çalışması acı tabloyu gözler önüne sermektedir.
            Mesai saati değişikliğinin, yapılan 4 aylık inceleme sonucu hafta içi 17.00’dan ve Cumartesi 13.00’dan sonra verilen hizmetten kar sağlanmadığı için yapıldığı belirtildi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.