Prenslere layık sünnet töreni

Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Palabıyık ve Mehmet Palabıyık’ın biricik oğulları Kayra muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Palabıyık ailesi oğulları Kayra için Taha Düğün Salonu’nda dillere destan kına gecesi ve ardından mevlüt programı düzenledi.
Gerçekleştirilen görkemli sünnet töreninde Palabıyık Ailesi’ni akraba ve dostları yalnız bırakmazken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan başta olmak üzere, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli bu mutlu günde hazır bulundu.
Esra ve Mehmet Palabıyık çiftinin dans etmesiyle başlayan merasimde Kayra delikanlı olmanın keyfini doyasıya çıkardı.
Kına merasiminde gözalıcı konsept konuklardan yoğun alkış topladı. Anne Esra ve oğlu Kayra’nın muhteşem uyumuyla gerçekleştirdikleri harmandalı oyunu da nefesleri kesti. Organizasyon eşliğinde yakılan kına ve renkli dans gösterisi davetlilerden büyük beğeni toplarken, tören şölen havasına dönüştü.
Törene katılan misafirler unutulmaz bir gece yaşarken Palabıyık Ailesi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Müzik eşliğinde coşarak pisti dolduran davetliler, doyumsuz bir gece yaşadılar.
Sünnet düğünü bir gün sonra gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif ve semazen gösterisi ile devam etti.
Palabıyık Ailesi, sünnet cemiyetine bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Meltem Gazetesi olarak Kayra Palabıyık’ı kutlar, yaşamında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.