Popstar’da bir Karacabey’li

Bağlama sanatçısı İslam Arslan Popstar Alaturka’ya katılıyor!
Popstar’da bir Karacabey’li
*Popstar Alaturka’da ilk defa bir Karacabeyli yarışacak. Karacabey İslam Arslan’la sesini 16 Eylül Pazar günü tüm Türkiye’ye duyurmaya hazırlanıyor.
Karacabey Saadet Mahallesi’nden ünlü müzisyen İslam Arslan, Türkiye’yi sarsan, ilk ve en büyük yetenek yarışmasına katılıyor
Popstar Alaturka’nın 7-8 Eylül’de yapılan İstanbul elemelerine katılan İslam Arslan jüri üyeleri Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan ve Osman Tan’ın karşısına çıktı.
Etkileyici bir performansla Orhan Gencebay’ın “Ben İslam’a kefilim” sözüyle desteğini alan Arslan, Popstar Alaturka’da 14 kişilik final gurubuna adını yazdırdı.
Müziğe 20 yılını veren İslam Arslan’ın, 2500’u aşkın yayınlanmamış bestesi bulunuyor. Evli ve bir çocuk babası olan Arslan önümüzdeki günlerde İstanbul’a giderek provalara başlayacak. Arslan, 16 Eylül Pazar akşamı StarTV ekranlarında canlı yayınlanacak yarışmada hemşerilerinin desteğini beklediğini belirtti. Arslan, “Hemşehrilerimin desteğiyle yarışmada birinci olmak için çalışacağım. Popstar Alaturka’da ilk kez Karacabeyli biri yarışacak. Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Bursalıların oylarını bekliyorum” diye konuştu.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Belediye Başkan’ı Ergün Koç, “İslam Arslan’ın Popstar Alaturka yarışmasına katılacak olması gurur verici bir durum. Hemşehrimize her türlü desteği vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.