Polisten kaçarken, derede kayboldu

Mustafakemalpaşa’da oturan 28 yaşındaki Hüseyin Gün geçen pazar günü arkadaşı Salih Şimşek ile Tabakhaneler bölgesinde, bir kamyondan motorin çaldı. Polisler tarafından takip edildiklerini anlayan Gün, arkadaşı ila birlikte kaçarken yakalanmamak için, bazı bölgelerinde derinliği 1 metreyi aşan Kirmastı Deresi'nden karşıya geçmek üzere suya girdi. Havanın karanlık olması nedeniyle köprüden karşıya geçen Gün, iddiaya göre arkadaşını bulamayınca evine gitti.

Olay, evli ve 2 çocuk babası olan Salih Şimşek'in kendisinden günlerdir haber alamayan ailesinin polise yaptığı başvuru sonucu ortaya çıktı. 'Hırsızlık' suçundan kaydı bulunan Şimşek'in, olay günü Hüseyin Gün ile buluştuğunu belirleyen polis, Hüseyin Gün'ü gözaltına aldı. Yapılan sorgulamasında, motorin hırsızlığı olayını doğrulayan Gün, "Hırsızlık olayımız görülünce polis bizi takip etmeye başladı. Yakalanacağımızı anlayınca, karanlıkta, Kirmastı Deresi'nden yürüyerek karşıya geçmek istedik. Bu sırada Salih ile bir birimizi kaybettik. Bir kolum çolak olmasına rağmen zor da olsa dereden karşıya geçebildim. Bir süre beklememe karşın Salih gelmeyince evime gidip yattım. Kendisinden daha sonra haber de alamadım. Kaybolduğunu sizden öğrendim" dedi.

Salih Şimşek'in boğulmuş olabileceği göz önüne alınarak Sivil Savunma ekiplerinin, Kirmastı Deresi'nde yaptığı aramadan sonuç çıkmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.