Polis Karakolu için geri sayım başlıyor!

Üste bir kat daha çıkılan kaba inşaatın 20 gün içinde biteceği öğrenildi:

Belediye öncülüğünde gerçekleşen inşaat çalışmalarının en geç 15-20 içinde biteceği öğrenildi. Polis Karakolu’nun Ağustos ya da Eylül ayı içinde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

İhaleyi alan müteahhit firma çalışanları yoğun bir şekilde inşaata devam ettiklerini belirtti. 20 gün önce başlayan çalışmalar sonucu üste bir kat daha çıktıklarını kaydeden firma çalışanları, duvar inşaatı, sıva ve badana işlemlerinin ardından kaba inşaatı 15-20 gün içinde bitireceklerini belirtildi. Yeni Polis Karakolu’nun 2 katlı hizmet vereceği bildirildi.

Polis Karakolu inşaatının belediyenin olanakları doğrultusunda tamamlanmasının ardından da en geç Eylül ayına kadar Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edileceği kaydedildi.

Polis Karakolu’nun Esentepe’de hizmet verecek olmasının çok iyi olacağını dile getiren vatandaşlar, gün geçtikçe artan öğrenci sayısının 4 bine ulaştığını ve bu bölgede asayiş olarak büyük bir gereksinimin olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bin 200 metrekare alana yapılacak olan Polis Karakolu'nun yarım kalan tüm kaba inşaatının tamamlanmasının ardından çok amaçlı kullanılması düşünülüyor. Yapılacak Polis Karakolu'nun Okullar Bölgesi'nde olması nedeniyle Çocuk Büro Amirliği ile Toplum Destekli Büro Amirliği'nin burada faaliyet gösterebileceği ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.