Hastaneye Tomografi için onay çıktı!

AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleri sonuç verdi:

*Sağlık Bakanlığı, Karacabey Devlet Hastanesi’ne Tomografi cihazı alımı için izin verdi. Bakanlık ayrıca, tıbbi malzeme alımı için de 650 bin liralık ödenek çıkarttı.

*AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleriyle gelen müjdeli haberler ilçede heyecan yarattı.

 AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleri sonucu gelen müjdeli haberler, Karacabey’de heyecan yarattı. Devlet Hastanesi’nin yıllardan beri ihtiyaç duyduğu Tomografi cihazı alımı için Sağlık Bakanlığı’ndan onay çıktığı ve yakın zamanda ihalenin gerçekleşeceği belirtildi.

            Diğer taraftan Sağlık Bakanlığı, Karacabey Devlet Hastanesine 650 bin liralık tıbbi malzeme ödeneği de çıkarttı. Bu ödenek sayesinde Devlet Hastanesi’nde eksikliği hissedilen yatak, diş ünitesi, ultrason gibi tıbbi malzemelerin alınabileceği kaydedildi.

            Karacabey Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç duyduğu cihazlar arasında yer alan Emar ve Kemik Erime cihazı için de girişimlerin sürdüğü öğrenildi. Emar alımı konusunda şu an için onay çıkmadığı ifade edildi. Kemik Erime cihazına ise, Tomografi olan yerlerde çok fazla ihtiyaç duyulmadığı belirtildi.  

            İlçe Devlet Hastanesi’nin önünün açıldığını dile getiren AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, “Hastanemizin yıllardan beri şiddetle ihtiyaç duyduğu Tomografi konusunda onay çıkması çok güzel bir gelişmedir. Bu müjdeli haber, Karacabey Devlet Hastanesi’nin önünün açıldığını gösterir. Sağlık alanındaki sıkıntıların farkındayız ve sürekli takipteyiz. Girişimlerimizin olumlu sonuçlanması ise, bizleri daha çok heyecanlandırıyor.

            Emar için girişimlerimiz sürüyor. Umut ediyorum ki, emar cihazını da Karacabey Devlet Hastanesine kazandıracağız. Diğer taraftan Sağlık Bakanlığı’ndan tıbbi malzeme alımı için çıkan 650 bin liralık ödenek ile birçok eksiklik giderilecek. Halkımız hak ettiği sağlık hizmetini almaya devam edecek. Bu konuda gece gündüz koşturduğumuzdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.   

             

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.