Polis huzurun bekçisidir!

Toprak ile Gökkaya açıklamasında; “Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış kutsal vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatının 167. kuruluş yılı nedeniyle, her kademede görev yapan emniyet mensuplarını kutluyoruz” dedi.

Türk polisinin ülke için büyük öneme sahip olduğunu dile getiren BBP yöneticileri, “Polisimizin vatandaşlarımızla iyi iletişim kurarak, bu güveni zedeleyecek tutum ve davranışlardan özenle kaçınacağına, halkımıza en iyi hizmeti sunabilme çabası içinde olduğuna inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımızın 167. kuruluş yıldönümü vesilesiyle görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize sevgi ve başarı dileklerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

BBP’den yol eleştirisi

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı İzzet Toprak, ilçede doğalgaz çalışmalarının ardından yollarda meydana çukurların büyük sıkıntı yarattığını dile getirerek Belediyeyi eleştirdi.

Yollarda oluşan çukurların halkın canını yaktığını belirten Toprak, “Özellikle Ortaokul Caddesi neredeyse 3 aydır aynı durumda. Kimsenin ilgilenmediğini görüyoruz. Bu nedenle de Karacabey Belediyesini kınıyoruz. Vatandaşlarımız araçlarıyla şehir içinde çukurlara düşmemek için adeta sağ sol çizerek büyük sıkıntılar çekiyor. Buna artık bir çözüm bulunmasını Karacabey Belediyesi’nden rica ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.