Polis halkın huzurudur!

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun:

*İlçe Emniyet Müdürü Aşkınoğlu, bugün akşam namazına müteakip şehitler için İmaret Cami’nde okutulacak Mevlüd-i Şerif’e tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

 İlk saat 10.00’da “Polis Gençlik Koşusu” ile start alacak olan program, akşam namazına müteakip İmaret Cami’nde Aziz Şehitler için Mevlüd-i Şerif okutulmasıyla sürecek.

            Ardından 10 Nisan Salı günü saat 10.00’da Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla devam edecek kutlama programı, tebriklerin kabulü ile sona erecek.

            Türk polisinin gece gündüz demeden özveriyle çalıştığını dile getiren Karacabey Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, “Polis teşkilatımız, ülkemizin ve ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerine düşen tüm sorumluluklarını, güler yüzlü, yardımsever, özverili ve objektif görev anlayışıyla yerine getirmektedir. Başarımız, çözdüğümüz olayların yanı sıra, vatandaşlarla kurulan diyalogun daha da geliştirilmesi ve suçu önlemede halktan alınan desteğin oranıyla da büyüyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 167. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

            Aşkınoğlu ayrıca, bu akşam şehitler için İmaret Cami’nde okutulacak Mevlüd-i Şerif’e tüm ilçe halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.