“Peşimizden geleni sütün iyiliğine götüreceğiz”

Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, “Kalite yolculuğumuza sütün iyiliği ile devam edeceğiz” dedi.
Sütaş yöneticileri, Taha Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemekte, personeli ile bir araya geldi. Yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak ve moral toplamak için düzenlenen yemekte konuşan Sütaş Fabrika Müdürü Murat Özer, başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını dile getirdi. Özer, “2013 yılında çok çalıştık ve başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. 2014 yılının da başarılı geçeceğini umuyorum. Yeni yılın sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
Sütaş grubunun yeni yıla büyük hedefler koyduğunu dile getiren Sütaş Genel Müdür Yardımcısı Emin Çolakoğlu, “2014 yılına iyi bir başlangıç yapmak, büyük ailemizin tüm üyeleriyle bir arada olmak için düzenlediğimiz programımıza hoş geldiniz. 2013 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık. Yeni yılda her anımızın başarılı geçmesini diliyorum. Sütaş grubu olarak 2014 yılına büyük hedefler koyarak giriyoruz. Her iki fabrikamızda da kapasite ve kullanımımızı yüzde 95 seviyelerine taşıyacağız. Sütaş ailesi olarak bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
“Kalite yolculuğumuza sütün iyiliği ile devam edeceğiz” diye konuşan Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, “Hep birlikte yoğunlukla çalıştığımız bir yılı daha geride bıraktık. Bu sürede göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı Sütaş grubu adına hepinize teşekkür ediyoruz. Kurumsal kültürümüze bağlı, sistematik çalışma prensibimiz içerisinde gelişme ve verimliliğe dayalı hedeflerimizle yeni yılda hep birlikte kalite yolculuğumuza sütün iyiliği ile devam edeceğiz. Kalitemizi sürdürmemiz için işimize ve kaynağımıza hakim olmamız gerekiyor.

DSC_0062
Bir elin yaptığından diğer elin farkında olduğu, tüm birimlerin birbirlerinin hedeflerinden sorumluluk duyduğu, yüksek farkındalık anlayışıyla bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de hazırlıklı, yenilikçi, rekabetçi ve farklı bir takım, farklı bir aile olarak yolumuza devam edeceğiz. Sütün iyiliğinden aldığımız güçle, iyi insan, iyi vatandaş, inançlı ve büyük bir aile olarak peşimizden geleni yine sütün iyiliğine götüreceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Sütaş ailesi, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

DSC_0123 DSC_0104 DSC_0084 DSC_0066 DSC_0076

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.