“Halkın gücü yanımızda”

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Köy ziyaretlerine ara vermeden devam eden Kutku, ilçedeki çalışmalara da hız kazandırdı.
En büyük sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri muhtarlarla bir araya gelen Kutku, fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen toplantıda Ayhan Kutku, mahallesinin gözü, kulağı olan muhtarların düşünce ve fikirlerine öncelik vereceğini vurguladı. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Kutku, “Halkla birlikte, uzlaşma ve ortak aklın çalıştırdığı yönetim anlayışı ile yola çıktık” dedi.
Muhtarlar Derneği’ndeki ziyaret ardından ilçe sokaklarında vatandaşlarla sohbet eden CHP’liler yoğun ilgiyle karşılaştı. “İktidarın değil, halkın gücüne inanıyoruz” diye konuşan Kutku, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Karacabey’e ve köylerine çağ atlatacaklarını dile getirdi. Kutku, “CHP, Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Seçimlerde büyük patlama yapacağımız açıkça görülüyor. Halkın gücünün yanımızda olduğunu hissediyoruz. Her kesimden yoğun ilgi görüyoruz. Seçimlerde CHP bayrağını Belediye’nin burçlarına dikeceğimizden şüphemiz yok” diye konuştu.
Tek Gıda İş Sendikası’na ziyaret
CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, İlçe Başkanı Gönül Avil ve beraberindeki partililerin bir sonraki durağı Karacabey Tek Gıda İş Sendikası Şubesi oldu. Şube Başkanı Engin Öz ile bir araya gelen CHP’liler, sendikanın sıkıntılarını dinledi.
Sendikalarla sık sık bir araya geleceklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, “Karacabey’i halkımız ile birlikte yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluş-larıyla, sendikalarla sık sık bir araya gelip sorunları masaya yatıracağız ve çözüm üreteceğiz” diye konuştu.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.