Perinçek’ten Danişmentlilere kutlama telefonu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Danişmentlilerin mera zaferi sonrası köylüleri telefonla arayarak kutladı. Ulusal Kanal hukuki kararın belli olmasının ardından Danişment ‘e geldi. Haber için halkla görüşülürken, Ulusal Kanal’ın çekimi sırasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek telefonla yayına bağlandı.
Perinçek, Danişmentlileri kutlayarak şunları söyledi. “Değerli köylülerimiz, Sayın Muhtarımız, misafirlerimiz bu güzel müjdeli günde hepinizle beraber olmak isterdim. Bu örnek bir başarıdır. Köy merası, köylünündür. Aynı zamanda o mera köylünün hayat kaynağıdır. O köy meralarında yetişen hayvanlarla Türkiye kendi et ve süt ihtiyacını karşılayacak, dışarıdan hayvan ithalatı, canlı hayvan ithalatı yapmaz. O bakımdan bu sadece Danişment köylülerimizin başarısı değildir. Türkiye’yi bu konuda dışa bağımlılıktan kurtaracak emsal bir olaydır. Bu başarı Türkiye’nin önünü açacak ışık veren bir başarıdır. Bu başarı sizin büyük gayretinizle gerçekleşti. Hep beraber buluştuk, birleştik, bir araya geldik. Haklı bizdik. Haklı olduğumuz içinde bu mücadeleyi kazandık. Türkiye’de köylüye örnek bir zafer kazandırdık. Bu olayda da gözüktü ki, “Milletin efendisi, köylüdür. AKP artık girişimde bulunamaz. Hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum” dedi.
Öte yandan Danişment ‘in hukuk zaferi Aydınlık Gazetesi’nin birinci ve üçüncü sayfasında geniş yer buldu. Geçtiğimiz Perşembe günü Danişment’de yapılan çekim Ulusal Kanal’ın Ana Haber Bülteni’nde “Bir zafer haberi daha” adı ile geniş biçimde yer aldı.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek aynı gece ekonomistlerin katıldığı “Ekonomi Gündemimiz” programına da konuk oldu.
Ulusal Kanal’da yayına giren programda Perinçek ekonominin çıkmazdan ancak ‘Üretim Ekonomisi’ ile çıkacağını anlatırken, hayvancılığın ekonomiye katkısı bölümünde de Danişment mücadelesini izleyicilere anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.