PERİNÇEK; “YENİ BİR YILIN DEĞİL YENİ BİR DÜNYANIN EŞİĞİNDEYİZ”

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr.Doğu Perincek 2019 ile ilgili görüşlerini açıkladı. Perinçek “Karamsarlık, çözümü sağlayan ve çözüme ulaştıracak yol değildir. Atatürk Devrimleri en büyük güvencemizdir, yol göstericimizdir, rotamızdır.Atlantik Çağının sonu geldi. Avrasya Çağına giriyoruz. 20. Yüzyılın mazlumları, artık 21. Yüzyılın öncüleri olmuşlardır. Yeni bir dünya kuruluyor. Ve Türkiye, Yeni Dünyada Atatürk Devriminin Türkiyesi olarak öncü konumlarda olacaktır. Yeni Dünyanın kuruluşu, insanlığın ve Türk milletinin omuzlarındaki zor iştir” sözlerine başladı.
Perinçek hedefi şöyle tanımladı”Doğrudur, 1919’un yüzüncü yılına yine o zor koşullarda giriyoruz. Ancak bu çetin koşullar, bize büyük çözümü dayatıyor.Bütün üreticiler, “Böyle gitmez” diyor. Böyle gitmez! O zaman yeni bir Türkiye’nin eşiğindeyiz. Büyük karar kapımıza dayanmıştır. Büyük karar, Atatürk Devrimini tamamlama kararıdır. Üreten Türkiye ve Birleşen Türkiye hedefi, bizi göreve çağırıyor.”
Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü.”Bu koşullarda krizden korkmuyoruz. Kriz, Türkiye için altın fırsatın adıdır. Başka yolu yok, Üretim Devrimini başaracağız ve borç batağından çıkacağız. Bölücü Terörü içeride ve dışarıda bitireceğiz, yurdumuza barış getireceğiz. Aydınlanmış, başı dik, üreten bir toplum oluşturacağız. Akdeniz ve Ege’den yönelen ABD-İsrail tehdidini göğüsleyeceğiz, Mavi Vatanımızda egemenliğimizi ve güvenliğimizi sağlayacağız. Atatürk Devrimini tamamlayıp Avrasya iklimindeki tarihî konuma yerleşeceğiz.”
Perinçek 2019 ile ilgili sözlerini şöyle bitirdi.”Yeni yıl, bireyin, bireyciliğin, yalnızlığın ve çaresizliğin yılı değildir. Yeni yıl, büyük çözümün kapısından gireceğimiz yıldır, umut yılıdır, güven yılıdır, el ele vereceğimiz, omuz omuza yürüyeceğimiz yıldır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.