Pehlivanlarımız Türkiye finallerinde!

20-21 Nisan 2018 tarihlerinde Yalova da yapılan 17-18 Yaş Okullar arası Grup Müsabakalarına katılan Karacabeyli güreşçilerimiz, 5 siklette Türkiye finallerinde mindere çıkma hakkını elde etti.
Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, “Okullar arası müsabakalarda Türkiye’nin genelinde önce il şampiyonaları, daha sonra grup şampiyonaları ve en sonunda Türkiye finalleri organize edilmektedir. Yalova da yapılan grup şampiyonasında İstanbul, Çanakkale, Bursa, Düzce, Sakarya, Tekirdağ, Bolu, Kocaeli, Yalova ve Balıkesir illerinin şampiyonları mindere çıktı. Son derece çekişmeli müsabakalar gerçekleşti.
Yarışmalar sonucunda Bursa ili 11 sporcu ile Türkiye finallerine katılma şansı elde ederken, ilçemiz adına sevindirici taraf ise bu sporcuların 5’inin Karacabey’den çıkması oldu. Gençlerimiz 2-4 Mayıs 2018 tarihlerinde Bursa’da yapılacak Türkiye finallerinde mindere çıkacaklar. Başarılarından dolayı pehlivanlarımızı kutluyor, kafile başkanlığı ve antrenörleri Ali Varol’u da tebrik ediyorum.
Ayrıca bu vesile ile bütün müsabakalarda son derece uyumlu çalıştığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müze ve gençlerimizin müsabaka yerlerine ulaşımını sağlayan Belediye Başkanlığı’mıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Türkiye finallerine kalan güreşçilerimiz:
46 kg. Nimetullah Özkeklik (Sadık YILMAZ Mesleki ve Teknik And L.)
46 kg. Kürşat Balaban (Farabi Mesleki ve Teknik And L.)
55 kg. Burak Ergün (Mesleki ve Teknik And L.)
60 kg. Yusuf Taşdemir (Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi)
120 kg. Emre Akkoyunlu (Özel UĞUR Lisesi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.