MHP’den ‘Genişletilmiş Toplantı’ya davet

Daha önce 15 Nisan’da yapılacağı açıklanan ancak Asalar Borsa Restaurant’ta çıkan yangın sonrası iptal edilen Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı’nın “Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı” 29 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenecek.
Saat 19.30’da Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda başlayacak toplantıya MHP Genel Merkez adına Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Erkan Akçay’ın yanı sıra, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Çitil ve Fevzi Zırhlıoğlu, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammed Tekin, İl Başkanı Tevfik Topçu, il yönetim kurulu üyeleri ile ilçelerin teşkilat başkanları ve yöneticileri katılacak.
Tüm Karacabeyliler’i Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı’na davet eden MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “Daha önce şansız bir olay sonrası gerçekleştiremediğimiz bu önemli toplantıyı, inşallah Pazar günü yapacağız. Toplantıda Karacabey’in, Bursa’nın ve ülkemizin içinde bulunduğu durum masaya yatırılacak, sorunlar ve bunların çözüm yolları konusunda bilgilendirme ve açıklamalar yapılacak. Araç problemi olan halkımız için ilçe teşkilatımız önünden saat 18.00’den itibaren ring servisler kaldırılacaktır. Vatanını ve bayrağını seven tüm halkımız davetlidir.” dedi.
MHP Bursa teşkilatı seçime hazır
Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Teşkilatı’nda seçim hazırlıkları başladı. İl Başkanı Tevfik Topçu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Zırhlıoğlu ve Kadir Çitil, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin, il başkanlık divanı üyeleri ile Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol dahil 17 ilçe başkanı katıldı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Tevfik Topçu, “Daha önce birçok defa seçimlerin 3 Kasım 2019’dan önce yapılabileceğini ifade etmiştim. Ve seçimlerin 24 Haziran’da yapılması kararı alındı. Malum olduğu üzere, 24 Eylül’deki il kongremizden bugüne Bursa teşkilatları olarak hem genel hem de yerel siyasete ilişkin disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda yapılan, Genişletilmiş İlçe Başkanlık Divanı Toplantıları ve üye katılım törenlerinde teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşımızla bir araya gelerek Cumhur İttifakı ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmeler yapma fırsatımız oldu. Bunun yanında, mahalle toplantıları, esnaf ve sivil toplu kuruluşları ziyaretleri ile vatandaşımızla olabildiğinde temas etme gayretini gösterdik. Dersimize çalışmış bir şekilde, 24 Haziranda gerçekleştirilecek Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırız. Her birimize ayrı ayrı büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bursa’da gidilmedik yer, ulaşılmadık hemşerimizin kalmaması gerekmektedir. Ve neticesinde, çalışmalarımızın ve emeklerimizin bir karşılığı olarak cumhur ittifakına en yüksek oranda katkıyı sağlayacağımız kanaatindeyim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.