Pazaryeri’nde rüzgar esmeyecek!

Karacabey Belediyesi, pazarcıların talepleri üzerine Kapalı Pazaryeri’nin doğu cephesini sürgülü saydam kapaklarla kapatıyor.
Terziler ve Benzerleri Odası Başkanı Şerafettin Barbaros ile birlikte çalışmaları denetleyen Başkan Ergün Koç, pazarcıların kışın aşırı rüzgara maruz kalmamaları için düzenlemelere yaptıklarını söyledi.
Koç, “Özellikle konfeksiyoncuların olduğu bölümde yani doğu cephesi aşırı rüzgar alması, soğuk kış günlerinde pazarcıların en büyük sorunu haline geliyordu. Pazaryerinin doğu tarafındaki kısımda tezgah açan konfeksiyoncuların durumu Terziler ve Benzerleri Odası’na iletmesinin ardından Başkan Şerafettin Barbaros sıkıntıları bize aktardı. Hemen harekete geçerek Destek Hizmetler Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdik. Sürgülü ve şeffaf kapaklar ile kışın doğu cephesi komple kapatılabilecek” diye konuştu.
Karanlığa neden olmaması için kapakların şeffaf yapıldığını dile getiren Koç, “Yazın pazarcıların sıcaktan, kışın ise rüzgardan dert yanmamaları için söz konusu kısmı sürgülü kapaklarla kapatıyoruz. Böylelikle yaz aylarında kapaklar açılabilecek, kışın olumsuz hava şartlarında kapatılabilecek” şeklinde konuştu.
Oda Başkanı Şerafettin Barbaros, “Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın bu sorununu tespit etmemizin ardından Başkan Koç’a giderek durumu anlattık. Kendisine bir kez daha üyelerimiz ve pazaryerini kullanan vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.