Paşader’den görkemli “Futbol” şöleni

Nefesleri kesen final karşılaşmasında Çamlıcaspor'u 6-3 yenen K.Dönmez Metalspor, haklı bir sevinç yaşadı. Turnuvanın üçüncülüğünü ise, Alpagutspor'u 4-2 mağlup eden Yamanlıspor elde etti. En Centilmen Takım Mar-esen Kabulbaba oldu. Şampiyon takım oyuncusu Baver Eryılmaz da, turnuvada attığı 18 golle kral oldu.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe tarafından tahsis edilen Çiftehavuzlar Spor Tesisleri'nde düzenlenen organizasyon 9 Eylül'de start aldı. Futbol turnuvasına toplam 16 takım, 4 ayrı grupta zirve mücadelesi verdi. Grup maçlarının ardından çeyrek finallerle devam edilen turnuva, sporseverlerin ve Bursalıların yoğun ilgisiyle geçti.
Özellikle denk takımların kıyasıya mücadele ettiği maçları başarılı kararları ile takdir toplayan, aynı zamanda Bursa Karacabeyliler Derneği Spor Komisyonu Başkanı ve Bursa Genç Futbol Hakemleri Kurul Başkanı da olan Erdinç Derya ile ekibi yönetti.
Turnuvada oynanan 30 karşılaşmada 274 gol atılırken, 71 sarı ve 10 da kırmızı kart çıktı. Başarılı organizasyon yaklaşık 9 hafta sürdü.
Önceki akşam oynanan final karşılaşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Törene AKP eski Bursa Milletvekili Ali Kul, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, ASKF Başkanı Cemal Vardar, Büyükşehir Belediyespor Başkanı İlhan Satık, Paşader Dernek Başkanı Mustafa Kemal Dayıoğlu, 2. Başkan Recep Akyıldız, Başkan Yardımcıları; Kıvanç Atmaca, Cüneyt Bütün, Eski Dernek Başkanı Halim Çapkın, Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, işadamları, spor ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda sporsever katıldı.
Sporun dostluk, kardeşlik olduğunun bir kez daha vurgulandığı görkemli organizasyonda Mustafakemalpaşalılar Derneği de haklı bir gurur yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.