Parke taşlarını Kademe’den almadım!

Düzgören, yanlış anlaşılabilecek haberlere üzüldüğünü söyledi:

Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, yerel gazetelerde yer alan, “Belediye’den özel eve parke taş desteği” başlıklı haberdeki iddiaların çok abartılı olduğunu söyledi.

Yarış Köyü’nde yaşanan bir kaza sonucu, Belediye Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören'in evine parke taş götürüldüğü iddialarının ortaya çıkmasından sonra yanlış anlaşılmalara neden olabilecek haberle ilgili düzeltme istendi.

Düzgören, parke taşları kademeden değil, belediye mezbahası yanındaki alandan aldığını söyledi. Bu alandaki parke taşları herkesin alabildiğini ifade eden Düzgören, “Bozuk yollardan çıkan toprak, moloz ve parke taşların atıkları buraya dökülüyor. Bunlar buralardaki çukurların doldurularak tasfiye edilmesinde kullanılıyor. Buraya dökülen paket taşlarını isteyen her vatandaş alabiliyor. Ben de köydeki evim için parke taşları buradan topladım” dedi.

Talih Düzgören, Yarış Köyündeki evinin kapılarını da açarak, daha önceden döşenen parke taşları gösterdi. Bu taşların da iddia edildiği gibi kademeden değil, atıl olan taşlardan olduğuna dikkat çekti.

Yanıltıcı haberlerin kendisini üzdüğünü belirten Düzgören, ilçedeki tüm basın kuruluşlarıyla bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkiler içinde olmayı sürdüreceğini ve kapısının her zaman gazetecilere açık olduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.