Özkaralar’da hediye yağmuru

Karacabey’de faaliyet gösteren Özkaralar Alışveriş Merkezi, geleneksel hale getirdiği “7. Yaş Balon Kampanyası” ile 700 müşterisine birbirinden güzel hediyeler verdi.
            30 Eylül – 20 Ekim tarihleri arasında 40 liralık alışveriş yapan müşterilerine mağazasına astığı balonların içine gizledikleri hediyeleri dağıtan Özkaralar’ın en şanslı müşterilerinden üç kişi, armağanlarını dün teslim aldı.
Alışveriş yapan müşteriler mağazadaki balonlardan istediği birini patlatarak içinde yazılı bulunan hediyeye anında sahip olurken, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge ve mini fırın kazanan talihlilere hediyeleri verildi.
Karacabey’in en şanslı müşterisi olan Zeynep Aksoy, 40 liralık alışveriş sonrası patlattığı balonun içerisinden çıkan çamaşır makinesinin sahibi olurken, Turan Taşar elektrikli süpürge, Sinem Özkeklikler ise mini fırın kazandı.
Pahalı armağanlara Özkaralar’dan yaptıkları 40 liralık alışverişle sahip olan şanslı müşteriler; “Kaliteli malları ucuza alıp maddi olarak kazandığımız gibi, bir de bizim için manevi değeri büyük anlamlı hediyelere sahip olduk. Özkaralar Alışveriş Merkezine bu uygulamasından dolayı teşekkür ederiz” dedi.Market Sahibi İsmail Özkara ise Karacabey’deki mağazalarını 7 yıl önce hizmete açtıklarını ve kısa sürede büyük bir ilgi gördüklerini belirtti. Kendilerine inanan ve güvenen müşterilerine kuruluş yıldönümlerinde bu tür armağanlar dağıttıklarının altını çizen İsmail Özkara, “Kalitemizden ödün vermeden Karacabey halkına en iyisini sunmak için güler yüzlü personelimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere destek veren müşterilerimize layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Bir dahaki kampanyamızda yine birbirinden değerli hediyelerimizi Karacabey halkına armağan edeceğiz. Kazandıkları hediyeler Kurban Bayramı öncesinde müşterilerimize bizden bayram hediyesi olsun ve güle güle kullansınlar. Özkaralar Alışveriş Merkezi olarak tüm Karacabey halkının Kurban bayramını kutlarız.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.