Özkan’dan ‘istikrar’ vurgusu

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hafta sonu gerçekleştirilecek seçimlerde Türkiye’nin bekasının da oylanacağını ifade ederek, son 16 yılda elde edilen gelişimin sürdürülebilmesi için istikrarın önemine vurgu yaptı.
*Karacabey’in merkez ve kırsalda yer alan 85 mahallesini, milletvekili adayları ile birlikte tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Ali Özkan, Türkiye’nin gelişiminden rahatsız olan sözde çağdaş batılı ülkelerin, koro halinde iktidara yüklenmelerinin sebeplerinin de iyi irdelenmesi gerektiğine dikkat çekti.

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri için son viraja girilirken, Karacabey’deki seçim çalışmaları da tüm canlılığı ile sürüyor.
Karacabey’in merkez ve kırsalda yer alan 85 mahallesini, milletvekili adayları ile birlikte tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Ali Özkan, Türkiye’nin gelişiminden rahatsız olan sözde çağdaş batılı ülkelerin koro halinde iktidara yüklenmelerinin sebeplerinin de iyi irdelenmesi gerektiğine dikkat çekti.
24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin, diğer seçimlerden farklı bir yönünün bulunduğuna ve bu seçimlerde, mazlumların umudu Türkiye’nin bekasının da oylanacağının altını çizen Ali Özkan, ülkenin son 16 yıllık dönemde elde ettiği ekonomik gelişimin sürdürülebilmesi için istikrarın da şart olduğuna vurgu yaptı.
Emperyalist ülkeler umudunu seçimlere bağladı
Batılı emperyalist ülkelerin yerli işbirlikçileri ile 15 Temmuz’da başlattıkları işgal girişiminin milletçe geri püskürtüldüğünü dile getiren Özkan, aynı senaryo sahiplerinin şimdi de umutlarını 24 Haziran seçimlerine bağladığına işaret etti.
16 yılda müreffeh Türkiye oluşturuldu
Zamanında IMF’ye muhtaç bir ülkeden, geçmiş iktidarların tüm borcunu da ödeyerek, borçsuz ve yatırım yapan bir ekonomiye ulaşıldığını dile getiren Ali Özkan, duble ve otoban yolları, köprüleri, hastaneleri ve hayal bile edilemeyen sayısız yatırımları ile geleceğe umutla bakan bir döneme geçildiğini söyledi.
Milletimiz, kazanımları heder etmeyecek ferasete sahip
Bu kazanımların, sebebi açıklanamayan öfkelerle heder edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Ali Özkan, “Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gelecek nesillerimiz için mazlumların son kalesi Türkiye’mizin bekası için kadirşinas milletimiz gerekeni mutlaka yapacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.