Özkan’dan ‘Asfalt’ müjdesi

Karacabey’de altyapı çalışmaları tamamlanan Hüdavendigar ve Mahmuriyet mahallelerinde, önceki gün asfalt çalışmalarına başlandı.
İlçede kısa bir süre önce başlayan ve sıkı bir çalışma ile titizlikle yürütülen altyapı çalışmalarında, ilk etapta tamamlanan bölgelerin üstyapı çalışmalarına başlandı.
İlçenin Yeniköy çıkışında bulunan Hüdavendigar ve Mahmuriyet mahallelerinde yürütülen çalışmaların, bayrama kadar tamamlanacağını ifade edildi.
Ramazan sonuna kadar tamamlanacak
Başkan Özkan yaptığı açıklamada, ”Bu bölge özellikle yazın Yeniköy’e gidecek tatilcilerin kullandığı bir güzergâh olduğu için kritik öneme sahipti. Biz de BUSKİ ile dirsek temasımızı zaten sürdürüyorduk. Ve dün itibariyle tamamlanan altyapı inşaatının akabinde, asfalt çalışmalarına da ivedilikle başlandı. Hem mahalle sakinlerinin, hem de sürücülerimizin gönlü rahat olsun. Ramazan sonuna kadar asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak” dedi.
Öte yandan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya’dan devam eden çalışmalar hakkında teknik bilgi aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.