Özkan, Öğretmenler Günü’nü kutladı

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,dünyanın en onurlu mesleklerinden biri olan öğretmenliğin, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğunu belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayınladı.
Başkan Özkan mesajında, dünyanın en onurlu mesleklerinden biri olan öğretmenliğin, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğunu belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Sevgi ve şefkat mesleği
Öğretmenlerin, tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Ali Özkan, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön veren, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümesinin anahtarlarıdır” dedi.
Ülkemizdeki insan kaynaklarının en verimli şekilde kullanılabilmesi için öğretmenlerimizin, fedakârlık içerisinde yurdun dört bir köşesinde bilimin ve medeniyetin ışığını yaymaya gayret gösterdiğini ifade eden Özkan, eğitimin bir sevgi ve şefkat mesleği olduğunu söyledi.
Başkan Özkan, “Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.