Özkan, Gölecik Barajı çalışmalarını yerinde inceledi

*Gölecik Baraj inşaat şantiyesini, DSİ 12. Şube Müdürü Çağatay Ünlü ile birlikte ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, baraj yaklaşım yollarında yürütülen hummalı çalışmaları yerinde incelerken, ilçeye önümüzdeki 70 yıl süresince kaliteli kaynak suyu sağlayacak olan projede emeği geçenlere, vatandaşlar adına minnettar olduklarını kaydetti.

Son dönemde, birbiri ardına önemli yatırımların startının verildiği Karacabey’de, kanalizasyon ve altyapı çalışmalarının başlamasının yanı sıra, Gölecik Barajı’nın da sevinci doyasıya yaşanıyor.
Gölecik Barajı sahasına, DSİ 12. Şube Müdürü Çağatay Ünlü ile birlikte adeta bir çıkarma yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yüklenici firma ÖZKAR’ın şantiyesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, baraj yaklaşım yollarında yürütülen hummalı çalışmaları yerinde incelerken, ilçeye önümüzdeki 70 yıl süresince kaliteli kaynak suyu sağlayacak projede emeği geçenlere vatandaşlar adına minnettar olduklarını kaydetti.
Baraj işçilerinden Başkan Özkan’a çay ziyafeti
İncelemeler esnasında, baraj mühendisleri ile birlikte işçi ve makine operatörleriyle, ikram edilen çaylar eşliğinde sohbet eden Başkan Ali Özkan, şantiye çalışanlarına ‘hoş geldiniz’ diyerek, ilçe halkı adına hayırlı çalışmalar temennisinde bulundu.
Başkan Özkan ‘Baraj Anı Defteri’ne duygularını aktardı
Başkan Özkan baraj şantiyesinde, DSİ tarafından açılan anı defterine de duygularına aktardı.
İmzaladığı iki sayfalık mesajında Özkan; ilçe halkının 50 yıllık özleminin, Gölecik Barajı ile kendi dönemlerinde gerçekleştirilmesinin gururunu yaşadığını aktararak, başta hükümet yetkilileri ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu olmak üzere; tüm Bursa Milletvekilleri, DSİ Genel Müdürlüğü ve DSİ 1. Bölge yetkililerine minnettar oldukları kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.