Özkan, Dağkadı köylüleri ile buluştu

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, Dağkadı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Dağkadı köylülerine seslenen Ali Özkan, “Büyükşehir imkanlarıyla birlikte ilçeye bağlı köylerimiz cazibe merkezleri haline gelecek” dedi.
Çiftçi belediye meclis üyesi adayları Faruk Çakır, Faruk Türe ve Ertem İşcan’la köylerin daha güçlü temsil edileceğini belirten Özkan, Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir imkânlarının birleşmesiyle köylerin çağ atlayacağını vurguladı.
Köy sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Özkan, nasıl çözümler üretebilecekleri konusunda fikir alış verişi yaptı. Ziyarette konuşan Özkan, “Yeni çıkan Büyükşehir Yasası kapsamında Bursa bütün ilçeleri ile Büyükşehir Belediyesi`ne bağlanacak. Dolayısıyla Karacabey`in köyleri de Bursa’nın bir mahallesi olacak. Büyükşehir’in geniş imkanları, Karacabey Belediyemizle birleşerek köylerimizde büyük bir kalkınma hamlesini başlatacaktır” dedi.
İhtiyaçların hiçbir zaman bitmeyeceğini, bir sorunun giderilmesinin ardından bir başka ihtiyacın ortaya çakacağını, amaçlarının bu sorunları sağlıklı bir çözüme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Ali Özkan, “Bizim asıl düşüncemiz köylerimizi vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşayabilecekleri, köyden kente değil, kentten köye göçün yaşandığı birer cazibe merkezleri haline getirmek. Karacabey’de ve Bursa’da gerek tarihi dokuyla ilgili gerek modern şehircilikle ilgili çalışmaları köylerle birleştirerek bir bütün haline getireceğiz. 30 Martta birlikte olup kuvvetli bir şekilde çıktığımız zaman bu hizmetlerin daha da artarak gelmesi bizlerin boynunun borcu olacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.