Çeşli’den “farklı” projeler

Karacabey İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çeşli, pazaryeri, otogar, bakımevi ve sportif faaliyetlerle ilgili projelerini açıkladı.
Çeşli, “Pazaryerinin daha korumalı duruma getirilmesi içim mimari destek alıp yağışı, rüzgârı hissetmeyecek daha sıcak duruma getireceğiz. Ancak önceliğimiz Belediyemizin borç durumunu irdeledikten sonra Karacabey’e yaraşır, kullanışlı, yıllar sonrasında bile hizmet verebilecek yapılar inşa edeceğiz.
İlçemizin üzerinde bulunduğu yol, salt devlet yolu değil, aynı zamanda uluslararası kimlik taşımaktadır. Bu nedenle kamuya yönelik hizmet binalarının yapılması sırasında bu husus dikkate alınmalıdır. Hastanemizin bu biçimdeki inşası, bir çevre ve trafik cinayetidir. Otogarımızla ilgili yapacağımız tasarım bu özellikleri gözeten bir yapıda, uluslararası özellik taşıyacak kalitede yapılacaktır.
Otogarımızı kent dışına taşıdığımızda, mevcut yeri köylerimize hizmet verecek. İçinde bazı gereksinimlerini karşılayacakları işyerleri ile daha işlevsel duruma gelecek.
Hastanenin açılması durumunda Belediyenin mülkiyetinde olan B bloğu bakıma muhtaç, yalnız bireylerin barınacağı bakımevine dönüştüreceğiz. Salt bakım değil, aynı zamanda küçük çaplı tedavilerinin de sağlanacağı bir yer durumuna gelmesi için ilgili bakanlıktan olur onayı ve desteği alacağız.
İlçemizdeki spor kulüplerini tek bir çatı altında toplamak üzere bir kurul oluşturacağız. Birleşerek bütünleşmenin önünü açacak tasarılar üzerinde görüş alışverişinde bulunacağız ve sporumuza ivme kazandıracağız. Yalnızca futbol alanında değil, basketbol, voleybol, hentbol, güreş gibi amatör spor dallarında da il bazında yarışmalara katılacak ekipler kuracağız. Kentimizin toplumsal yaşamına da canlılık getireceğiz.
Okullarımız arasında her yıl 19 Mayıs tarihinde sahibini bulacak futbol, basketbol, voleybol, hentbol ve güreş alanında, Atatürk Kupası adı altında karşılaşmalar yapılmasını sağlayıp daha çok gencimizin sporla iç içe olmasını sağlayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.