Özen, “Aykırılıklar zenginliğimizdir”

Meltem Gazetesi'ni ziyaret eden AKP belediye başkanı aday adayı Talat Özen bütünleşme mesajı verdi:

Karacabey AKP belediye başkanı aday adayı Talat Özen, BUSKİ'deki deneyimleriyle çevre sorunlarına son verebileceğini ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak hizmet yağdırabileceğini söyledi.

Meltem Gazetesi'ni ziyaret eden BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen, Karacabey'e çağ atlatacak projelerle hizmete talip olduğunu dile getirdi.

BUSKİ'deki deneyimlerini Karacabey'e taşımak istediğini dile getiren Özen, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanılmasının ardından, hizmet akışının  sağlıklı bir koordinasyon ile işleyebileceğini vurguladı.

Karacabey'in, çevresel projeler konusundaki sorunlarına kısa sürede çözüm getirebileceğinin altını çizen Özen, önceliklerinin arasında Nilüfer Çayı'nın yer aldığını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanılmasıyla birlikte belediye meclisinin aldığı kararların Bursa'da onaylanarak yürürlüğe gireceğini hatırlatan Özen, seçmenin karar verirken bu konuyu göz önünde bulundurması gerektiğini belirtti.

Yeniköy'ün turistik anlamda gelişimi için büyük projelerle yola çıkacaklarına dikkat çeken Özen, köylerde göçü durduracak ve yaşam kalitesini artıracak çalışmalara imza atacaklarını ileri sürdü.

Talat Özen, “Aykırılıklar zengin-liğimizdir. Biz tutkal olmaya, yani halkı bütünleştirmeye talibiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.