Özel öğrencilerin ‘Hayat’ bulduğu adres

Karacabey’de 2006 yılından bu yana özel eğitim öğrencilerine hizmet veren Özel Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Sırabademler Mahallesi’nden Yeni Mahalle’deki yeni yerine taşındı.
Önceki gün görkemli bir tören sonrası yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren Özel Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin programına ilgi yoğundu. Açılışa Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aydın, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılışında konuşan Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ramazan Recayi Çelik, şu ifadelere yer verdi: “Bugün burada 2006 yılında kurmuş olduğumuz bir hayalin gerçekleşmesine bizimle birlikte şahit olduğunuz için teşekkür ederim. Karacabeyli vatandaşlarımıza rehabilitasyon alanında en iyi hizmeti verebilmek ve kurulduğumuz ilk günden bu yana öğrencilerimizin hak ettikleri, sadece eğitim adına hazırlanmış, güvenli ortamlarda, eğitim almalarını sağlamak için çalışmış ve sonucunu almış bulunmaktayız. Bunun için Yüce Allah’a ne kadar şükretsek azdır.
Kurum olarak hizmetlerimizi daha ileriye götürebilmek için, günün şartlarına uyarak, açılışını gerçekleştireceğimiz bu bina, gerek dayanıklılık, gerekse engelli bireylerin eğitimini kolaylıkla alabileceği şekilde dizayn edilmiş olup, Karacabey ve etrafında rehabilitasyon merkezi kullanımı için yapılmış olan tek binadır.
Kurumumuzda 16 adet bireysel, 3 adet grup eğitimi dersliği ve fizyoterapi salonu olup, toplam 1100 m2 kapalı alan ve 250 m2 bahçeden oluşmaktadır. Ayrıca kullanılan eğitim materyalleri ve araçları da yenilenmiştir.
Kurumumuzun bu duruma gelebilmesi adına bizlere her daim destek veren Belediye Başkanımız Sayın Ali Özkan’a, siz değerli öğrenci velilerimize, tüm kurum ve kuruluşlarımıza, her zaman özverili çalışmalarıyla yanımda bulunan çalışma arkadaşlarıma ve müdürüme çok çok teşekkür ederim. Karacabey’imize hayırlı uğurlu olsun.”
Bu tarz kurumlara her zaman ayrıcalıklı davrandıklarını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan da, özel eğitim alanında ilçeye güzel bir hizmet kazandıran başta Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ramazan Recayi Çelik olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. Özkan, yeni hizmet binasının Karacabey’e hayırlı olmasını diledi.
Konuşmalardan sonra okunan duaların ardından Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. Özel Karacabey Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı ‘Hayatın Renkleri Sergisi’ de büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.