Özel Nisanur Minik Kalpler’de yeni dönem kayıtları başladı

Karacabey’de kaliteli, tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtları başladı.
Geçtiğimiz yıldan buyana Karacabey Hüdavendigar Mahallesi 26 Sokak No:46 (Su deposu yanı)’da hizmet veren Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu, velilerin yoğun talepleriyle giderek büyüyerek ilçe de göz kamaştırmaya devam ediyor.
Çocuklarımızın iyi yetiştirilmeleri en önemli işimizdir diyerek yeni dönem kayıtlarına başladıklarını duyuran Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun kurucusu Hatice Çor, “Eğitim ağaca benzer, kökleri okul öncesidir’ sloganımızla anaokulumuzu Karacabey’e kazandırmak bizim için büyük onur oldu. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin üstün çalışmaları ile Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Fikri hür, irfanı hür nesiller’ yetiştirdiğimize inanıyoruz. Çok sıcak bir yuva, temiz ve hijyene önem veren bir anlayış hepsinden önemlisi güvenli bir ortamda çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için canla, başla çalışıyoruz. Bir yılı geride bırakarak, velilerimizin memnuniyeti ve çocuklarımızın gülen gözleri bizim için en büyük mutluluk oldu. Yaz okulumuz da devam ederken, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı kayıtlarımız başlamıştır.
Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu olarak bizler biliyoruz ki, okul öncesi dönem, çocuklarımız için ilk kazanımların gerçekleştiği, hayata ait temel becerilere sahip olma yolunda ilk adımların atıldığı, çocuğun çevresini tanıdığı ve uyum sağlamaya çalıştığı dönemdir. Amacımız; bu dönemde çocuklarımız için en güzelini yapma gayretinde olan ailelerle işbirliği içinde çalışarak, milli ve manevi değerlere saygılı, ülkesini seven, düşünen, üreten, gelişmeye açık, özgüven sahibi, hoşgörülü, bilgisini beceriye dönüştürebilen nesiller yetiştirmektir. Anaokulumuz; sevginin, şefkatin, iyiliğin, anne kucağı kadar sıcak yaşandığı bir yerdir. Deneyimli kadromuz ve ilkeli eğitim sistemimiz ile çocuklarımızı bilinçli bir şekilde geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Ferah ve geniş mekan, eğlenceli, coşkulu, oyun dolu güvenli ortamlar, çocuklarımıza uygun olarak tasarlanmış masalar, sandalyeler, dolaplar, sevgiyle kucaklayan tecrübeli öğretmenler, bahçemizde doğayla iç içe yaşam ve hijyenik ortamda dengeli beslenmeyle hizmet çıtamızı her geçen gün daha da yükseklere taşıyoruz.
Günlük programlarımız, çocuklarımıza öğrenmenin sorumluluğunu taşımayı, düşünmeyi, görmeyi, problem çözmeyi, yapıcı-üretici olmayı, iletişim kurmayı, paylaşmayı, sırasını beklemeyi, işbirliği yapmayı ve tüm insanlara katkıda bulunmayı öğreteceği fırsatlardan oluşmaktadır. İyi bir temel iyi bir gelişim için İngilizce eğitimi, el becerilerini geliştiren sanat etkinlikleri, okul içindeki eğitici, bilgilendirici derslerimiz ve kültür gezilerimiz ile tam donanımlı olarak hazırlanan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulumuzda 3-6 yaş arası çocuklara tam gün eğitim veriyoruz. Okulumuzda eğitim-öğretim haftanın 5 günü, 08.00-17.30 saatleri arasında yapılmaktadır. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak, üç öğün yemek programı ile birlikte etkinlik programlarımız 3-4 yaş ve 5-6 yaş grubu olarak ayrılmıştır. Tam gün okul öncesi programımız, Sabah 08.00-08.30 Okula geliş, Selamlaşma, Temizlik, 8.30-09.30 Kahvaltı, 09.30-10.30 Serbest Oyun/Köşe Etkinlikleri 5-6 yaş için, Santranç/Bilgisayar, 10.30-11.00 Türkçe Dil Etkinlikleri/Yabancı Dil, 11.00-11.30 Oyun ve Hareket Gelişimi, 11.30-12.00 Kavram Çalışmaları 5-6 yaş için Sanat Etkinlikleri/Köşe Çalışmaları, 12.00-12.45 Öğle Yemeği, 12.45-14.00 Dinlenme 14.00-15.15 Müzik, Ritm, Sanat Çalışmaları, Eğitici Masa Oyunları, Kültür gezileri, 5-6 yaş için, Drama/Matematik/Fen-Doğa Çalışmaları, Müzik, Ritm Çalışmaları, 15.15-15.30 İkindi Kahvaltısı, 15.30-16.00 İlgili köşelerde serbest oyun 5-6 yaş için, Okuma-Yazma Hazırlık, 16.30-17.00 Eğitici Film İzleme 5-6 yaş için Masa Oyunları, 17.00-17.30 Hazırlık ve Eve dönüş şeklindedir. Sevgiyle, bilginin buluştuğu okulumuzda, çocuğunuzun eğitimin de amacımız, amacınız ise, gelin buluşalım” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.