Özel Grup Dershanesi’nden “Eğitim Semineri”

Özel Grup Dershanesi’nden “Eğitim Semineri”
Özel Grup Dershaneleri Karacabey Şubesi’nin “Eğitim Semineri” yoğun ilgi gördü.
Dün akşam Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte konuşan Özel Grup Dershanesi Müdürü Ömer Lütfü Kaptanoğlu, “Ülkemiz nüfusunun yaklaşık yüzde 60’ı 0-24 yaş grubu içerisinde yer almaktadır. Bunun rakamsal karşılığı 70 milyon nüfusun 40 milyonundan fazlasıdır. Bizler bu gençlerimizi iyi yetiştirirsek hiç kimse Türkiye’nin önünde duramaz. Gelişen dünyamızda iyi yetiştirilmemiş Türk gençliğinin önüne geçemeyeceklerini herkes iyi bilmektedir. Türk toplumu olarak amacımız tabii ki gençliğimizi bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmektir. Öğrencinin yetiştiril-mesinde veli-öğretmen-öğrenci ilişkisinin önemi çok büyüktür.
Bu açıdan velilerimizin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu amaçla yapılan çalışmalarla Karacabey’deki öğrencilerimize katkı vermek istedik. Özel Grup Dershaneleri olarak “Eğitim Seminerlerine” başlamış bulunuyoruz. Zaman içerisinde bu seminerlerimize devam edeceğiz. Amacımız eğitim konusunda velilerimizi bilgilendirmek; onları öğrencilerimizle kaynaştırarak başarılı sonuçlara ulaşmaktır” dedi.
Kaptanoğlu, sözlerini “Eğitim seminerine katılımın fazla olması bizleri sevindirmiştir” diyerek bitirdi.
Özel Grup Dershanesinin Rehber Öğretmeni Zekiye Akman, “OKS sistemi, yeni ÖSS sistemi, lise 1 alan seçiminin önemini anlattı. Rehber öğretmen Deniz Şimşedi, iletişim, ergenlik dönemi, sınava hazırlanan öğrencilerin yaşadıkları durumla ilgili bilgi verdi. Dershane Müdürü Reşat Vural ise beyin gücünü kullanmanın altını çizdi.
Seminerin bitiminde, bilgi yarışmasını kazanan Duygu Çalışkan, Firuze Hilal Dingin, Murat Tilki, Anıl Koyuncu, Hüseyin Samet Özçelik Özel Grup Dershanesi tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.