Demokrat Parti’den gövde gösterisi

Demokrat Parti’den gövde gösterisi

Karacabey DYP ile ANAP, Atatürk Kültür Parkı’ndaki “birleşme kokteyli”nde gövde gösterisi yaptı.
Her kesimden seçmenin büyük ilgi gösterdiği kokteyl’de ilk konuşmayı yapan Karacabey Doğru Yol Partisi Başkanı Mustafa Çırpan, “Aynı felsefe, aynı doğrulara inanmış, aynı siyasi kültürden beslenen ve temel ilkeleri vatanseverlik olan, DYP ile ANAP’ın tek yürek olduğunu duyurmakla gururlanıyoruz. Merkez sağ üretim gücü yüksek bir potansiyele, sahiptir. Herkes sorunları biliyor ve üretime katkı vermek için can atıyor.

Geçmişin kavgalarını bırakarak, Türkiye’mizin aydınlık geleceği için, yepyeni bir başlangıç yapıyoruz. Aklı, vicdanı ve girişimleri hür bir toplum yapısıyla, aydınlık bir Türkiye için tam eşitlik ve kardeşlik anlayışıyla birleşiyoruz. Milletimiz, Demokrat Parti’nin ülke sorunlarını çözecek reçetelere hazır olduğunu bilmelidir. İktidar ve kadroları en hazır durumda olan parti biziz. İçte ve dışta güçlü bir Türkiye özlemi ile iktidara yürüyoruz. Demokrat Parti iktidarında her vatandaş birbirini kucaklayacaktır. Artık Türkiye’nin en güçlü iktidar adresi Demokrat Parti’dir” dedi.
Karacabey Anavatan Partisi Başkanı Mustafa Hari ise “Doğru Yol ve Anavatan Partisi’nin Karacabey İlçe Başkanları sıfatıyla, milletimize, ülkemize duyduğumuz sonsuz sevgi, bağlılık ve tarihsel sorumluluk duygularıyla, tam bir uzlaşma sonucunda karşınızdayız. Devleti güçlü, ülkesi zengin, milleti huzurlu bir Türkiye hedefi için birleştik. Bu birleşmede, her düzeyde eşitlik ve kardeşlik anlayışı hayata geçirilecektir. Dürüstlük, içtenlik ve sarsılmaz bir kardeşlik ruhuyla çalışacağız. Birleşirken, tertemiz yüzler, yepyeni sözlerle tek yürek halinde kenetlendik. DP çatısı altında, ayrılan yürekleri birleştirirken, Türkiye demokrasisinde unutulmayacak bir finali gerçekleştirdik. Demokrat Partimiz, bundan böyle yürekleri vatan sevgisi ve milletine hizmet sevgisiyle çarpanların siyasi merkezidir. Demokrat Parti, merkez sağın ve güçlü demokrasinin vazgeçilmez ocağıdır. Aydınlık gelecek, temiz toplum, sürekli kalkınan ve her insanıyla gelişen bir Türkiye özleminin sarsılmaz bayraktarıdır. Kutuplaşmalara gitmek istemeyenlerin koşacağı, milletimizin birlikteliğini ve vatana hizmeti savunanların tek adresi Demokrat Parti’dir” diye konuştu.
Son konuşmacı Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, “Türkiye artık, sürekli ayrımcılık yapan bir zihniyetten kurtulma aşamasına gelmiştir. Toplumda huzursuzluk yaratan iç çatışmalar artık sona erecektir. İçte huzuru sağlayacak, dış politikada Türkiye’nin onurunu kurtaracak günler artık çok yakındır. Merkez sağ, artık gerçek sahibine teslim edilmiştir. Ayrılan yüreklerin birleştiği Demokrat Parti’nin kurulması için Ankara’da ve Karacabey’de olağanüstü çaba harcayanları kutlamak istiyorum. Ayrımcılığı ve kutuplaşmayı ilke edinen bir zihniyetten şimdi kurtulma zamanıdır. Demokrat Parti kutuplaşmayı körükleyenlerin değil, kucaklaşmaya gönül verenlerin partisi’dir. Siyasetten, barıştan, kardeşlikten, onurlu duruştan anlamayan siyasi özürlüler, yerini tüm insanları kucaklayan Demokrat Parti’ye bırakacaktır. Milyonlarca insanları böylesine sokaklara döken, hakaretten, eziyetten, kutuplaşmadan, çatışmadan zevk alanlara Türk milleti 22 Temmuz’da gerekli cevabı verecektir” dedi.
Coşkulu bir şekilde geçen kokteyle, Doğru Yol ve Anavatan Partisi Yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Bursa İl Başkanları, DP’den aday adayı olan Nuri Karaca, Hatice Yaman, Harun Akın, Sedat Canlısoy, Ahmet Murat Ünal ve Cemalettin Gürel’le birlikte yoğun vatandaş katılımı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.