Özel Bursa Ahmet Çelebi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi çok iddialı!

Bursa'da hizmet veren Özel Ahmet Çelebi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Karacabeyli öğrencileri bekliyor. İş garantili okulda kayıtların başladığı duyurulurken, birbirinden güzel ayrıcalıklara sahip olmak isteyen öğrencilerin bu fırsatı kaçırmaması istendi.

Özel Bursa Ahmet Çelebi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hakkında önemli bilgileri kamuoyuyla paylaşan Okul Kurucusu Mehmet Zeki Kaçar, Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği alanlarında verdikleri eğitimlerle öğrencilere birçok ayrıcalıklar sunduklarını kaydetti. Diğer taraftan hiçbir Sağlık Meslek Lisesi'nde bulunmayan sosyal alanlar (voleybol, basketbol, masa tenisi ve satranç) ile de dört dörtlük hizmet sunduklarını dile getiren Kaçar, “Okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz kesinlikle iş bulamama gibi bir korku yaşamayacak. Staj yapılacak özel hastanelere alınacak personelin tamamı okulumuzdan mezun olacak öğrencilerden alınacaktır. A.T.T. ve Hemşirelik eğitimi alan öğrencilerimizin geleceği garanti altındadır” dedi.

Karacabey'den servis var!

Karacabey'den Özel Bursa Ahmet Çelebi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne gelmek isteyen öğrencilere büyük kolaylıklar sunduklarını dile getiren Mehmet Zeki Kaçar, “Bursa'nın girişinde (İzmir Yolu Caddesi No: 341 Nilüfer/Bursa) yer alan okulumuz, fiziki olarak çok iyi yerdedir. Karacabey'den okulumuza gelecek öğrencilerimiz için servis olanağı mevcuttur. Öğrencilerimizi 30 dakika içinde okulumuza getirilip, ders bitiminde de aynı şekilde Karacabey'e bırakacağız. Bunların yanı sıra, öğrencilerimiz isterlerse yatılı kalma olanağına da sahipler. Okulumuz ayrıca, Avrupa'da staj imkanı da sağlamaktadır” diye konuştu.

Yüksek kazanç imkanı

“Neden Sağlık Meslek Lisesi?” sorusuna ise çarpıcı yanıtlar veren Kurucu Müdür Mehmet Zeki Kaçar, şunları söyledi; “Toplumda saygınlığı olan bir mesleğiniz olur. Mezun olduğunuzda mesleğinize hemen bașlarsınız. Hastanelerin yaygınlașması nedeniyle iș bulma sıkıntısı yașamazsınız. Sağlık sektöründe iyi koșullarda ve yüksek ücretle çalıșırsınız. Üniversitelerin ilgili alanlarına ek katsayı ile girersiniz. Günümüzde sağlık sektörü hızla büyümekte ve gelişmektedir. Buna bağlı olarak da nitelikli sağlık personeli ihtiyacı artmaktadır.

Artan ihtiyaçtan doğan kontenjan ise sağlık meslek lisesi öğrencilerine, mezuniyetinden hemen sonra kendi mesleklerini icra etme şansı vermektedir. 4 yıllık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler mesleğinde nitelikli birer sağlık personeli olarak iş hayatına atılabilmekte ve üniversitelerin önlisans programlarına diğer liselerden farklı olarak “Sınavsız” ve lisans programlarına “Ek Puan” alarak yerleşip eğitimlerine devam edebilirler.

Sağlık meslek lisesi öğrencileri aldıkları mesleki eğitim programlarıyla nitelikli birer sağlık personeli olmalarının yanı sıra mesleki sorumluluğu küçük yaşta hissetmekte ve yaşıtlarından daha bilinçli ve olgun olarak iş hayatına atılmaktadır.

Sağlık meslek lisesi öğrencileri henüz staj yaparken para kazanma güdüsünü edinmekte ve mesleklerine tam olarak başladıklarında yaşam standartlarını yüksek seviyede tutarak birçok sektörden yüksek kazançlar elde etmektedir.”

Özel Bursa Ahmet Çelebi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin; 0546 606 6161 ya da (0224) 413 42 75 – 76 numaralı telefonları arayabilecekleri belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.