Özatilla’dan memnun musunuz?

AKP İl Kadın Kolları yöneticileri, dün yapılan “Temayül Toplantısı”nda ilçe örgütüne bu soruyu yöneltti:
 
 
Karacabey’de Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Kadın Kolları kongresi öncesi dün mevcut Başkan Nurgül Özatilla için “Temayül Toplantısı” yapıldı.
            İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Güler Nalbant ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Kahraman ile Pınar Aydınkaya önderliğinde yapılan Temayül Toplantısı’nda ilçe örgütüne “Başkan Nurgül Özatilla’dan memnun musunuz?” sorusu yöneltildi.
            Parti Binası’ndaki İlçe Başkanlığı Odası’nda üyelerle tek tek görüşen İl Kadın Kolları yöneticileri, sonuçla ilgili bilgi vermekten kaçındı.
            Özatilla ile ilgili son kararın İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları’nın vereceğini belirten yöneticiler, “Yaklaşan Kadın Kolları seçimi öncesi Karacabey İlçe örgütünün nabzını yoklamak istedik. Bu doğrultuda İlçe Başkanı başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile bazı mahalle temsilcileriyle görüştük. İlçe örgütünün mevcut Başkan Nurgül Özatilla’dan memnun olup olmadığını sorguladık. Ancak sonuçla ilgili bilgi verme yetkisine sahip değiliz. Bu konuda son karar İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığımızındır. Bizim tek isteğimiz, Karacabey Teşkilatının tabandan tavana birlik içinde hareket ederek hizmet vermesidir” dedi.
            Kadın Kolları Başkanlığı öncesinde Nurgül Özatilla dışında aday olacağı belirtilen Hamiyet Özenli ile ilgili partililere herhangi bir soru yöneltilmemesi dikkat çekti.
            İl Kadın Kolları yöneticileri, Hamiyet Özenli’nin durumuyla ilgili soruya ise, “Burada konu Hamiyet Özenli değil. Genel Merkezimizin talebi üzerine parti içindeki tüm seçimlerimizde tek aday olmasını istiyoruz. Bu şekilde il ve ilçe örgütlerimizin daha verimli çalışmalar içinde olunacağı görüşündeyiz. O nedenle de bizler için ilk olarak Karacabey örgütünün mevcut Başkan Nurgül Özatilla’dan memnun olup olmadığı önemlidir. Bu karar doğrultusunda İlçe Kadın Kolları Başkanlığı netlik kazanacak” diye konuştu.        
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.