Oyunu bana ver, Paris’e geri dön!

Oyunu bana ver, Paris’e geri dön!
*Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, kendisini eleştiren Başkan Ergün Koç’u topa tuttu: “Sen en iyisi oyunu bana ver ve Paris sokaklarına geri dön. Benim üzerimden prim yapmaya çalışma. Demokrat Parti’de 4,5 yıl yapmadığın şov kalmadı. Son 3 ayda da yeni partin AKP’de 2 yönetim ve 100’lerce partiliyi eskittin. İlk önce kendine aynada bir bak. Dedikodularla yola çıkma. Bana söylenen yakıştırmaların hepsi sahibine aittir” dedi.
Karacabey Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, kendisini “AK Parti’de aday olmak için kapı kapı dolaştı” diyerek eleştirdiği Belediye Başkanı Ergün Koç’u topa tuttu.
Başkan Koç’un 4,5 yıl süresince Demokrat Parti’de yapmadığı şov kalmadığını belirten Erol Onur, son 3 ayda da AKP ilçe yönetimini karıştırarak 2 yönetimi eskittiğine işaret etti.
Onur sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu düşüncede bir zihniyetin, önce dönüp aynaya bakacak, sonra konuşacak. Dedikodulara ayıracak vaktimiz yok. Ağzımdan çıkmayan ve başkaları tarafından bilinçli olarak üretilen tüm sözler sahibine aittir. Benim yeniden aday olmamadaki neden ortadadır. Başkansız kalmış ve bürokratların yönettiği bir belediyeye başkanlık yapmak, ekonomisi dibe vurmuş kurumu yeniden düzlüğe çıkartarak hizmet üretmektir. En iyisi sen de 29 Mart günü sandığa gittiğinde oyunu bana vererek Paris sokaklarına geri dön. Karacabeylileri ve kendini daha da sıkıntıya sokma.
Sayın Koç, sanırım artık tutunacak dalı kalmadığı için adımı kullanarak prim kazanmaya çalışıyor. Benim kendisine tavsiyem, meydanlara inerek “2. Yalan Rüzgarı” dizisini yeniden vizyona koymasıdır. Bakalım Karacabey halkı bir kez daha 5 bin kişiye iş, 25 fabrika, 500 öğrenciye burs, Avrupa Birliği’ne ülkeden önce giriş vaatlerine kanacak mı?”
Göreve geldiklerinde ilk iş olarak dedikodulardan uzak, Belediye’yi saygın bir kurum haline getireceklerini ifade eden Onur; “Genç ve dinamik kadromla 3. hizmet hamlemizi başlatacağız. Bizim yaptıklarımız ortadadır. Çağdaş ve daha modern bir kent yaratmak adına tüm Karacabeylilere yeminimiz ve sözümüz var” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.