Oyun Vadisi hizmete girdi!

Karacabey’de işletmeciliğini Burak Eken ve İsmail Adak’ın üstlendiği “Oyun Vadisi” isimli internet cafe ve oyun salonu Tavşanlı Mahallesi 131 sokak üzerinde hizmete girdi.
             AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, meclis üyeleri, siyasi parti başkanları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yeni işyeri, İlçe Müftüsü Osman Şen’in dualarıyla açıldı.
Açılış öncesi AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ve aynı zamanda işyerinin ortaklarından Burak Eken’in de babası olan Seçkin Eken konuşma yaptı. Açılış kurdelesini ise, Önder Matlı ile Kaymakam Balaban kesti.
İşletme ortaklarından İsmail Adak, “Oyun Vadisi isimli işyerimizde 20 adet son sistem bilgisayar, 7 adet Playstation, 3 ve 1 adet Air Hockey bulunuyor. Tüm vatandaşlarımızı en iyi hizmet için işyerimize davet ediyoruz” dedi.
Matlı ve Balaban’dan Air Hockey şov!
Açılış sonrası vatandaşlar ile birlikte oyun salonuna giren Milletvekili Önder Matlı ile Kaymakam Dursun Balaban, “Air Hockey” isimli oyunu oynadı. Matlı’nın üstünlüğü ile sona eren müsabakada Kaymakam Balaban vatandaşlardan alkış büyük alkış topladı. Açılışta konuklara kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.