Ovagaz’dan abonelik çağrısı

Karacabey’de yayılan bazı söylentilere açıklık getiren Ovagaz A.Ş. İşletme Müdürü Serdar Delibalta, doğalgaz kullanımı için sadece abonelik kaydı gerekli olduğunu söyledi.
Doğalgaz aboneliği ile konutlara veya işyerlerine doğalgaz tesisatı döşetmenin farklı konular içerdiğine dikkati çeken Serdar Deli-balta, doğalgazda ilk adımın abonelikle baş-ladığını ve 180 dolarlık bu ücret için taksitler ha-linde ödeme kolaylığı yapıldığını açıkladı. Abone kaydının yapılmasıyla birlikte, Ovagaz A.Ş tarafından konutlara servis kutuları monte ediliyor. Bundan sonraki dönemde abonelik kaydını yaptıran vatandaşların diledikleri tarihte komutlarına veya işyerlerine doğalgaz tesisatı döşetebilecekleri belirtildi.
Karacabey’de çok sayıda vatandaşın doğalgaz aboneliğini yaptırdıktan sonra, bütçesini dikkate alarak, tesisat işini gelecek yıllara bıraktıkları ifade edildi. Ovagaz A.Ş. İşletme Müdürü Serdar Delibalta bu durumu normal karşıladı ve “Önce abone olalım, tesisatı gelecek yıl yaptırırız” diyen vatandaşların konuyu kavradıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.